The CityGirl

Alt-i-en bevægelsen

Vågnede i morges ved alt-i-en bevægelsen; den hvor man vågner med et sæt, sætter sig op i sengen, kaster et blik på uret som viser 9.40, samtidig med at man ruller ud af sengen, udbryder diverse ukvemsord, får skrevet en sms til sin chef om at man har sovet over sig, kaster mobilen fra sig og tænder for bruseren.

Derefter konstaterer man så, at man har sendt beskeden til en ven i stedet for sin chef og må igang med undskyldende sms’er og sende den rette sms til rette vedkommende mens man desperat forsøger at tørre hår samtidig med at man tager tøj og makeup på.

Sådan en morgen formiddag udløser sjældent en god dag, og indtil videre synes jeg heller ikke det er gået sådan særlig meget efter planen; de opkald jeg har modtaget på mobilen har ikke været i den fede kategori, og eneste held i uheld er, at den heldigvis snart løber tør for batteri (naturligvis!), og så er det ligesom slut med at ringe og forlange at jeg tager stilling til ting jeg alligevel ikke er i stand til at tage stilling til, grundet opvågning af Alt-i-en bevægelsen.

Categories: morgen

Guldfisk på ½ år søger nyt hjem! » « And that my friend, is what they call closure!

4 Comments

 1. I sådan tilfælde tager jeg det stille og roligt. For skaden er sket og ingen vinder ved, at jeg kommer som en orkan igennem døren til mit arbejde og være stresset / små sur over, at have sovet for længe.

 2. The CityGirl

  20. januar 2010 — 21:56

  @Kenni: Det er nu svært at ikke at gøre alting i lyntempo, når sådan noget sker; det er ligger ligesom instinktivt i en at man skal skynde sig.
  Og man behøver vel heller ikke at komme stresset og småsur ind ad døren. Jeg kom rimelig stille og roligt ind ad døren i formiddags og grinede af situationen med chef og kolleger ;-)

 3. @TCG Det er den rette ånd ! Man kan jo bare sige “det tog længere tid at sove end jeg havde regnet med …”

 4. The CityGirl

  22. januar 2010 — 01:01

  @Jens: Det er også en klassiker – har ikke brugt den længe. Må lige huske den til næste gang ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑