Hele denne uge har jeg sovet helt utrolig dårligt, eller nærmere bestemt har jeg næsten ikke sovet. For selvom jeg har været mere træt end man ellers har lov til at være, har jeg ikke kunne falde i søvn. Og jeg har på ingen måde kunne forstå hvorfor! For det giver jo ikke nogen mening at ligge i sin seng og være mere end træt, og så alligevel ikke kunne falde i søvn før klokken er et sted mellem tre og fire.

I nat gik det op for mig hvorfor, efter jeg endnu engang lå og vendte og drejede mig og bare ønskede at falde i søvn. For pludselig blev jeg bevidst om, at der faktisk var meget lysere i mit soveværelse end der plejer at være, og så faldt ti-øren! Det er jo den der forpulede lyskæde på en busk ude i gården, der lyser som om det er en fucking landingsbane! For i år var det åbenbart ikke nok med at vi skulle have et lille latterligt fesent juletræ stående øverst på legepladsen oppe i den anden ende; i år skulle der åbenbart også kastes lyskæder nede i min ende af gården på random buske.

Pludselig var jeg all in på det der klima halløj og syntes ejerforeningen ligesom burde gå foran, spare lidt på strømmen og bare slukke for det lort om natten!
For noget af det eneste gode ved vinteren er jo, at der er rigtig mørkt om natten, så man ikke har problemer med at falde i søvn, hvis man som jeg, godt kan være lidt sensitiv overfor lys. Og så skal sådan nogle jule-tosser altså ikke komme og oplyse hele gården med latterlige lyskæder in the name of christmas.

Jeg var virkelig fristet til at rende ned og skrue på en pære i nat, for at slukke for det, men kunne ikke helt tage mig sammen til at gå udenfor den varme dyne og ned i en kold, men dog oplyst, gård.
Men jeg tror jeg gør det i aften – og hver aften fremover hvis det bliver nødvendigt.