The CityGirl

Perleplader er det nye sort

Selvom jeg havde aftalt med mig selv, at jeg først ville gå ud og købe julegaver når klimatosserne havde forladt byen, måtte jeg indse at min kalenderplanlægning for en gangs skyld måtte revideres. For jeg havde ikke lige taget højde for at der er nogen jeg skal udveksle gaver med INDEN d. 24 og hvor det derfor er ret smart faktisk at have købt gaverne.

Så idag blev jeg nødt til at kaste mig ind i kampen, for at starte et sted og ligesom få afstemt mine egne forventninger med Københavns butikker. Det gik nogenlunde. Jeg fik i hvert fald fyldt tre poser med i tre forskellige butikker, mistet overblik over økonomien i det, men rimelig sikker på, at det meste jeg fik købt nok godt kan bruges til nogle hæderlige gaver – hvis jeg da ikke beholder tingene selv.

For det store problem i det her julegave-shopping er, at jeg også er på gaver med mine veninder – hvilket jeg elsker. Men vi har bare utrolig meget samme smag hvad angår tøj, smykker og indretning, og så er det svært at afgive de fede ting til veninderne, når man synes det passer mindst lige så godt til en selv. Jeg prøvede at afhjælpe det ved også at købe lidt julegaver til mig selv undervejs og håber det rækker.

Hvis alt går galt, så kan jeg altid falde tilbage til Plan B, og forsøge at gøre perleplader trendy igen.

Categories: jul, shopping

En CO2-kvote for en Snickers! » « Luftkastel #1

3 Comments

  1. .. jeg HAR jo sagt, perleplade på et hårspænde!! det super amok! . . . eller perleplad’ et dyr – og hæng det i en halskæde! det endnu mere super amok . . .

    ;D amok!! sir jeg… !

  2. The CityGirl

    15. december 2009 — 13:29

    @pedrsn: Og et perleslips til manden der har alt? ;-)

  3. Du har helt ret i at perleplader er det nye sort, Hama perler som vi kender fra barndommen er på vej frem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑