The CityGirl

Jeg elsker dig, Paul!

Jeg tror jeg har årets bedste hår-dag, og så er der ingen der kan se det fordi jeg arbejder hjemme. Lidt anti-klimaks, men jeg har så meget fest med mit hår at det næsten er ligegyldigt, at det kun er Herman (Fidel) der får det at se – og mit spejlbillede som er blevet hyppigt frekventeret hele dagen.

Igår var jeg jo forbi frisøren og købe en ny hårspray. Det var nærmest flere måneder siden jeg var løbet tør for den, men havde haft en anden i reserve, som jeg helt økonomisk bevidst tænkte, at jeg jo godt lige kunne bruge.
Så det gjorde jeg indtil i morges, hvor jeg blev genforenet med Paul Mitchell Extra-Body Daily Boost. Og ærlig talt, så er det altså ikke et sted jeg vil spare igen!
For ikke nok med at den giver mit hår det rette optiske bedrag af at fylde meget mere, så dufter det også at frisør på den gode måde.

Jeg elsker dig, Paul Mitchell! Hvem end du er…

Categories: frisør

Dramaqueens of Brokenhagen » « The Crazy Monkey Lady

2 Comments

  1. den bedste tekst længe.

    mvh. Willie

  2. The CityGirl

    22. januar 2010 — 01:01

    Takker :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑