The CityGirl

Gang i gaden

For første gang i mit liv har jeg ringet til politiet – efter lige at være gået i ring et par gange. Kort forinden havde tre taber-typer råbt og hujet nede på gaden og da jeg kiggede ud af vinduet stod de tæt op ad en bil lige nedenfor. Svært at se hvad de lavede, men da de pludselig løb derfra og der begyndte at komme røg fra bilen kunne jeg jo godt se hvad det var.

Så jeg tog mig sammen og ringede til politiet, og havde meget mærkelig samtale med utrolig sød politidame der var overstrømmende taknemmelig for at jeg ringede, selvom de netop havde modtaget beskeden og allerede sendt folk afsted. Det forvirrede mig en smule at jeg pludselig skulle smalltalke så meget med flink politidame, men tilsidst fik vi da afsluttet samtalen, med medfølende ønsker til hinanden om en god aften.

Så da jeg troede jeg skulle i seng, var der pludselig gang i gaden med både politi, brandvæsen og brændende bil.
Og jeg tør ikke gå ned og se til min egen, som holder rundt om hjørnet…

bilbrand

Categories: uventet drejning

Børne-narko » « Jeg vil have min julegave! NU!

2 Comments

  1. Alligevel usædvanligt at brandmænd sætter ild til noget, eller du tog måske billedet bagefter :o)

  2. The CityGirl

    13. december 2009 — 12:21

    @Morfar: Jeg tog billedet bagefter ;-)
    Fik desværre ikke noget godt billede af bilen mens den brændte rigtig, fordi en meget kvik nabo var meget hurtig til at finde en skumslukker og få slukket det meste inden brandmændene kom. Kunne alligevel ikke helt få mig selv til at råbe ned til ham, at han lige skulle lade mig få et godt billede af bilen mens den brændte… ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑