The CityGirl

Gå nu væk, lorte karma!

Okay, jeg ved ikke om det er karma. Det kunne for den sags skyld også være skæbne, Gud, tilfældighed, onde mennesker eller så mange andre ting. Uanset hvad, så er det bare uretfærdigt og måske ikke lige noget jeg magter at gøre særlig meget ved.

Nu har jeg i de sidste to uger været forhindret i at træne grundet ond visdomstand, der først lige skulle give mig en uge med tandpine og derefter en uge med endnu mere tandpine, bare uden tand og med formaninger om at holde mig i ro. To uger er alt rigeligt for mig til at komme helt ned på det dovne niveau, hvor jeg skal tage mig mere end sammen for at komme afsted.

Så efter en halv pose M&M’s og 5-6 overspringshandlinger, tog jeg træningstøjet på og satte mig ned i bilen for at køre til fucking Nordvest til fucking fitnesscenter for at træne.

Jeg nåede 3/4 rundt om blokken, holdt ind til siden og konkluderede at det ikke bare var indbildning at bilen kørte lidt mærkeligt, at det ikke kun var inde i mit hoved at det føltes som om den var punkteret og at den ikke bare var lidt punkteret, men helt og aldeles punkteret, flad, død.

Og så er det jeg stille og roligt spørger, mens jeg holder vejret og tæller til en milliard:
Ligner jeg måske en der så  lige kækt tager cyklen i stedet og forcerer bidende kulde hele vejen ud til Nordvest for at træne?
Og måske endnu vigtigere:
Ligner jeg måske en der kan magte at skifte dæk i mørke og kulde? Ligner jeg en der har skiftet dæk på en bil før? Ligner jeg en der overhovedet aner om jeg har et ekstra dæk og en donkraft?
Nej, vel?

Så nu leger vi at det ikke er sket, at bilen holder lovligt og jeg ikke får en bøde, og når jeg kommer ned imorgen, så er det bare noget jeg har drømt, ikk?

Categories: uventet drejning

Der faldt ti-øren » « Konklusion: Du har tabt din bevidsthed

5 Comments

 1. Argh – fuck med fuck på da! Jeg gir en drink hvis du går ned LIGE NU og skifter dæk. DET ville være sejt, og så er det ok at springe træningen over… til i morgen.

 2. det gode gamle udtryk “en ulykke kommer sjældent alene” passer vist ind her desværre.

  Nå men hold ud det er ikke svært at skifte sådan et hjul – måske du skulle hive fat i “pierre” med hans pilothænder må det gå som en leg :)

  ps du har ikke falck/dansk vejhjælp på – måske en idé i fremtiden

 3. The CityGirl

  1. december 2009 — 22:51

  @Inanna: Jeg skulle lige sove surt på sofaen – men måske jeg skal gøre det ved midnat; så virker det også en smule mere suspekt! Og nu hvor min bror alligevel ignorerer mine opkald og beskeder… Ville klart gøre det samme hvis jeg var ham, men jeg tror bare ikke der er nogen der vil ringe til mig som den første når de har et fladt dæk…

  @Jens: Suk! Pierre tager ikke telefonen, og det gøre min bror heller ikke. Synes bare, når det ikke er en vild nødsituation og jeg ikke står midt på en motorvej eller noget, så må jeg gerne indhente mandlig hjælp. Men det er bare lidt svært når de ikke ringer tilbage…
  PS. Overvejer også om man skulle kaste håndklædet og pengene i ringen og tegne sådan et falck abonnement. Vil jo bare gerne bruge mine penge på sjovere ting….

 4. jamen altså du er hårdt ramt af bad karma – mit bedste råd er klart at shoppe – det løser ihvertfald et problem for dig – du ligger ikke søvnløs hele natten og tænker på om du skal sætte formuen i aktier eller obligationer :)

  Prøv at høre hos dit forsikringsselskab de har nogen gange aftaler med vejhjælpsfirmaerne så det er lidt billigere.

  ps dæk og donkraft bør være i bagagerummet på din bil :)

 5. The CityGirl

  2. december 2009 — 16:10

  @Jens: Du har ret, jeg burde shoppe det væk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑