The CityGirl

Dramaqueens of Brokenhagen

To år. To uger. Én dag. Og jeg synes stadig jeg mangler en forløsning.
Først brugte de to år på at forberede og tale lidt løst. Så beslaglagde de København i to uger, for at tale sammen intenst. Og så var der slutspurten, hvor de her den sidste dag bare skulle få detaljerne på plads.

Og hvilket klima-drama der så blev udrullet, hvor den ene dramaqueen efter den anden smækkede med døren og udvandrede – kun for at komme tilbage igen kort tid efter.
Den eneste der virkelig holdt sit ord var Kina. Det virkede som om det kom bag på dem, at Kina ikke ville give sig og lade internationale kontrollanter komme ind og kontrollere. Og så tænker jeg bare: Hvad helvede har I lavet de sidste to år hvor I har forberedt?! Enhver kunne da sige, at Kina ikke ville sige ‘Topdollar!’ til det punkt, og at man måske lige præcis dér skulle have forberedt nogle kompromiser, alternative løsninger, en byttehandel eller to og ikke bare tro at de nok ville give sig.

Det er som om resten af verden ikke helt har fulgt med i de ændringer der er sket, hvor USA ikke længere har det sidste ord, men i virkeligheden Kina, som jo ejer USA og deres gæld.

De seneste to uger fremstår nu som håbløst amatør-agtige, og Danmark og især FN ligner jo en joke: Kina er skredet for lang tid siden, Obama for kort tid siden og nu sidder resterne tilbage og sludrer videre.
Og jeg kan godt forstå at en af de få med hjerne og visioner, Brasiliens Præsident Lula, tilsidst ikke gad diskutere mere med verdens største dramaqueens.

Jeg håber virkelig, at de dramaqueens der har været involveret i dette såkaldte Klima-drama skammer sig – for det er en dyr farce København har haft kørende, og så underholdende har den faktisk heller ikke været.

Categories: københavn

Om at gå tilbage til en fuser » « Jeg elsker dig, Paul!

3 Comments

  1. Det er ikke Danmark, der ligner en joke, men vores statsminister Lars Løkke. Fra flere steder af får han skylden for, at det hele er kulsejlet, da han ikke har evnet at styre mødet på den rette måde. Tror faktisk, at vi havde nået et bedre resultat, hvis Hedegaard hun havde fået lov til og gøre processen færdig. Den lysende stjerne hun var før COP15, er nu en meget bleg en af slagsen og jeg tror hun vil få det svært nede i EU.

  2. The CityGirl

    19. december 2009 — 11:11

    @Kenni: Helt enig, men Lars Løkke bliver jo bare synonymt med Danmark ude i verden for alle os der ikke sad med ved bordet i Bella Centret. Endnu en ting til vores skrantende image…

  3. We are all doooooooooooooooomed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑