Jeg tror jeg har forstået det nu. Endelig har jeg fundet en logisk og plausibel grund til at indlade sig på et forhold med de der mænd – og det er naturligvis ikke kærlighed jeg taler om, for det er jo bare noget lal mennesket har opfundet hen ad vejen.

Når man som jeg pt. har en nedfalden lampe fra julefrokosten i lørdags, og en bil med fladt dæk stående nede på gaden, giver det pludselig meget mere mening at skulle have en mand i huset. Det kræver selvfølgelig at det er en af dem som kan fikse ting.

For det er begyndt at blive ret trættende at ringe til enten sin far, som alligevel ikke kan fordi de har svensker-besøg resten af ugen, eller forsøge at få fat i sin bror som bare ignorerer opkald og beskeder *.
Og så er man efterladt med resten af mændene i ens telefonbog som man ikke gider ringe til fordi de enten a) ikke besidder evnerne til at kunne hjælpe ordentligt b) både kan og gerne vil hjælpe, men så bliver man til gengæld også stalket de næste mange måneder – og nu var man jo lige kommet af med dem.

Jeg begynder at forstå hvorfor folk er i forhold nu, eller i hvert fald kvinderne. Jeg begynder at forstå hvorfor så mange kvinder vælger nogle mænd som kan virke kedelige eller nørdede eller kiksede, og som de objektivt set overhovedet ikke passer sammen med – for de kan jo fikse alt det som vi ikke kan (eller ikke gider..).

Og når Falck ikke engang er villig til at starte længerevarende forhold op, selvom man betaler, så er der kun mænd tilbage.
Når man ringer og spørger om man kan melde sig ind på stedet, og om de så gider komme og hjælpe, så får man at vide at man ikke kan melde sig ind på skadestidspunktet, og man må vente til efter bilen er blevet fikset – eller skulle have gjort det før:
– Men det er jo nu jeg har brug for det… Jeg kunne jo ikke tænke mig til det igår…
– Nej, men sådan er det bare,  får man at vide af brutal Århus-kvinde, som man bare ikke rigtig tør diskutere med.

Fornuftsægteskaber lever i bedste velgående, og det er da bare sådan et jeg skal have! Så kan man vel bare have forhold til piloter og Nikolaj Koppel på sidelinien, mens manden skifter dæk på bilen.

(*Måske kan jeg alligevel godt leve uden en mand i huset, og med en bror i baghånden i stedet; han har netop lige sendt en sms om at han kommer forbi imorgen. Hurra for storebrødre der kommer deres blonde små søstre til undsætning!)