Så blev julen overstået – og egentlig utrolig hurtigt taget i betragtning af hvor meget stress og planlægning og tid der er blevet brugt op til.

Kl. 15.15 ankom jeg hos mine forældre
Kl. 17.00 var træet pyntet og gaverne lagt under træet
Kl. 18.00 stod risengrøden på bordet
Kl. 18.15 havde jeg fået mandlen
Kl. 18.30 blev gåsen skåret ud og spist
Kl. 19.30 var alle mætte
Kl. 20.00 var kaffen lavet og træet tændt
Kl. 22.00 var alle gaver pakket op
Kl. 23.15 kørte jeg hjem til København
Kl. 23.30 mødtes jeg med The Cutting Edge Girl for at akklimatisere os fra julen på nærmeste bar

Kl. 03.00 lå jeg i min seng, og der blev jeg liggende de næste tolv timer, indtil jeg tænkte, at jeg vel blev nødt til at stå op – mest for at gå igang med at pakke til Puerto Rico og danne mig bare et minimalt overblik over hvad mit skab egentlig indeholder af sommertøj – hvilket faktisk bød på en del overraskelser.

Så julen er officielt slut her på matriklen, og vraget til fordel for forestående sommer og cocktails. Dog overvejer jeg at aflægge lynvisit til familie-julefrokosten på søndag – men kun for at sige “See ya, fuckers!”