The CityGirl

Under kniven

Jeg var høj på kodimagnyler i går aftes. Smertefri og flying high – eller i virkeligheden var jeg så dopet, at jeg bare faldt omkuld i sofaen i komasøvn.
I morges var jeg tilbage til status quo. Samme smerte som igår, hverken frem eller tilbage, og ganske ganske ynkelig.

Efter at have stået nede i stemmeboksen og flagret med de dybt åndssvage, utrolig lange, helt uoverskuelige stemmesedler, og skyndet mig (så meget man kunne) at sætte et kryds og forsvinde derfra, så jeg undgik svine-flu’en, cyklede jeg ind på arbejde. Stadig helt ynkelig. Så ynkelig, at jeg efter kun en halv time, bøjede mig i støvet for smerten og ringede til tandlægen og bad om at få fjernet den onde tand.

Så i aften kl. 19 går jeg under kniven…

Categories: uretfærdighed

LORTE TANDLÆGE!!! » « Transformation til ynkelig mand

3 Comments

 1. Modtag min dybeste medfølelse

 2. Lidt vel tidligt at gå til julebor(d) er det ikke? :-)

  Nå men god bedring herfra.

 3. The CityGirl

  17. november 2009 — 16:05

  @Aurelia: Takker :-(

  @Jens: Det er sandelig heller ikke med min gode vilje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑