The CityGirl

Tidsdiktatur

Ironisk nok gik tiden utrolig hurtigt i morges, mere specifikt mellem 7.50 og 8.20, som var den eksakte tid jeg sov over mig, hvor imod tiden fra jeg ankom til arbejde og til jeg lukkede computeren ned, gik helt ufattelig langsomt. Det var ikke engang fordi jeg ikke havde noget at lave, men hver gang jeg så på uret, var der kun gået ganske kort tid.

Og mens tiden sneglede sig afsted på arbejde, kørte hjernen på højtryk, primært med alle de ting jeg nå i denne uge, som jo er “dobbelt-uge” jf. tanden der stjal sidste uge – selvfølgelig med et par svinkeærinder, for man er jo mester i overspringshandlinger helt ned i detaljen.

Så jeg tror nu at jeg har tjek på resten af minutterne i denne uge, såfremt der ikke kommer katastrofer ind og fucker tidsplanen op, og som bonus, og som følge af de mentale overspringshandlinger, har jeg nu også fået opdateret min ønskeseddel lidt, fået omprioriteret nogle mål i mit liv og venter nu spændt på den melding jeg får senere idag (eftersom den ikke er kommet endnu) jf. dagens horoskop: “Du kan opleve, at en person har svært ved at melde klart ud over for dig. Skru ned for blusset, til du får en ordentlig melding.”

Blusset er helt skruet ned, og vedkommende melder bare ud når han/hun er klar. Imellemtiden vil jeg holde minut-tidsplanen og køre ud til mine forældre og hente bord, stole og alt det andet jeg mangler for at kunne holde julefrokosten på lørdag.

Categories: agurketid

Julen står for døren – og der kan den blive stående » « Deroute

3 Comments

  1. Det er lidt sjovt og tænke over, hvor meget man ind i mellem kan nå på utrolig kort tid og, hvor lidt man egentlig kan nå, hvis man har rigtig meget tid til det.

  2. Hvad tid er det på lørdag? Jeg har ikke fået min invitation endnu :D

  3. The CityGirl

    25. november 2009 — 23:56

    @Kenni: Ja, når man har en hel weekend uden planer og det eneste man skal er at støvsuge, så når man det aldrig… Det er lidt mærkeligt!

    @Morfar: Beklager, det er en tøse-julefrokost – girls only; mænd og børn er bandlyst ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑