The CityGirl

Re: Mandag

Helt strategisk havde jeg stillet mig i køen til kassen, hvor der sad et rigtig menneske. Jeg magtede ikke flere nederlag idag, og mig ved en scan-selv kasse i Netto på en mandag er bare dømt til at fejle.
Men Netto ville det anderledes, og på forunderlig vis, blev jeg gelejdet over mod de skide scan-selv kasser.

Jeg havde ikke meget i kurven, for der er ikke meget i Nettos sortiment der er kompatibelt med hvad jeg kan indtage. Tidligere idag havde jeg brugt fem timer på at spise en croissant, og efter Netto meldte hus forbi i stort set alle afdelinger begyndte jeg at indstille mig på aldrig at spise igen. De småting jeg havde i kurven kunne alligevel ikke stille min sult, specielt ikke taget i betragtning af, at de primært bestod af toilet-artikler, så jeg overvejede at stille kurven og gå derfra med uforrettet sag.

Men så blev det min tur, og jeg kunne ligesom ikke rigtig gå derfra uden at ligne en tyv, så modstræbende gik jeg hen til scan-selv helvedet. Og ganske rigtigt; efter kun at have scannet én enkelt vare meldte maskinen fejl, og sagde at jeg skulle hente en medarbejder til hjælp.
En 17 årig kvabset knægt kom hen og skældte mig mumlende ud, mens han stillede alle mulige spørgsmål som jeg ikke opfattede jf. mumlingen. Jeg svarede lidt random “Ja” og “Nej”, og han overgav sig modstræbende og kørte sit kort igennem så jeg kunne komme videre med seancen.
Helt ærlig, jeg scannede bare en vare og pludselig skal jeg afhøres som om jeg er morderen i Forbrydelsen. Det synes jeg måske ikke er helt fair.

Det lykkedes tilsidst at få lortet scannet og slippe ud derfra. Blev nødt til at svinge omkring Vero Moda og købe en trøste-kjole for ligesom at bringe retfærdighed ind i ligningen.
Så jeg var næsten glad da jeg kom hjem med ny kjole, og prøvede den straks på, godkendte spejlbilledet hvad kjolen angik og konstaterede magtesløst at hævelsen i hovedet næsten er væk, men også er blevet skiftet ud med et flot stort blåt mærke på kæben.

Categories: mandag

Deroute » « Typisk mænd

2 Comments

  1. Et blåt mærke? Hvor irriterende. Den tandlæge har da godt nok flæsket dig grundigt igennem, hva’?

  2. The CityGirl

    23. november 2009 — 23:48

    @Aurelia: Ja, rimelig meget må man sige. Kan man melde tandlæger til Menneskerettighedsdomstolen for tortur, eller har jeg fraskrevet mig alt ved at betale regningen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑