The CityGirl

mmmh…. bounty…..

Mentalt set har jeg armene helt oppe og er ikke sikker på at de nogensinde kommer ned igen. Mentalt set er jeg jublende glad, og har danset glædesdans de seneste to timer. Det kan bare ikke ses, eller høres for den sags skyld. For jeg er totalt træt efter fabulous weekend i sommerhus.

Årsagen er, at jeg på relativ kort tid fik banket ressourcer op, til at tage til en bounty strand sammen med Nørrebro-pigen.
For normalt har jeg jo ikke den slags penge til at slå ud med armene og sige “Lad os dog holde nytår på en bounty strand!”. Normalt er jeg jo her i Danmark nytårsaften, og hader det – for enten er jeg syg eller skal have fjernet visdomstænder akut nytårsaften, eller også er jeg fanget i det der helvedesspil med hvor man skal holde nytår, hvilken fest man skal til og hvem man skal være sammen med. Jeg hader faktisk den dag sådan helt inderligt og ægte.

Så da Nørrebro-Pigen for 117 gang forsøgte at få mig overtalt til at rejse, hvilket jo ikke er svært, men bare et spørgsmål om den ikke-eksisterende økonomi, overgav jeg mig, og indvilligede i at foretage et opkald til Den Hemmelige Ressource*.

Jeg var faktisk overbevist om, at jeg var for sent ude, at der ikke var noget at hente så sent på året, så det var stort set bare proforma jeg ringede. Men beskeden i den anden ende overraskede, og fem minutter inde i samtalen havde jeg vished om at have fået bevilget de manglende ressourcer – og jeg prøvede virkelig at give udtryk for hvor fantastisk det er og hvor glad jeg er. Men jeg tror bare ikke det lykkedes; jeg kunne godt høre på min stemme at jeg ikke kunne få den i svingninger til at lyde entusiastisk, og selvom jeg blev ved med at hælde superlativer ud lød jeg bare ikke opstemt på nogen måde.

Men det var jeg, og det er jeg. Og det er fuldstændig vanvittigt, vildt, crazy og uvirkeligt at jeg skal sidde på en bounty strand og drikke cocktails nytårsaften (og nogle dage før og efter).

*Nej, det er ikke mor og far, der er Den Hemmelige Ressource, og som bare betaler!

Categories: nytårsaften

The Magic 8 ball says: Absolutely! » « Very V.I.T.

3 Comments

 1. Du er begyndt at køre escort? Aj det er gas sorry.

 2. Jamen – god tur. :)

  Personligt har jeg nu altid godt kunnet lide nytårsaften. Der er en særlig stemning, som bare ikke fås på andre dage i året. Bl.a. fordi man jo kan se, at alle andre også fejrer den.

 3. The CityGirl

  2. november 2009 — 18:28

  @Morfar: Jeg kan berolige dig med at det ikke er det – og aldrig bliver det!

  @Ulrik: Takker ;-)
  Og dem der kan lide nytårsaften skal da også bare blive herhjemme og holde det – så er alle jo også glade!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑