The CityGirl

LORTE TANDLÆGE!!!

Hvad helvede var det der ikke fremgik klart af telefonsamtalen?!
Jeg mener, jeg udtrykte mig ret klart med udtryk som “Jeg vil gerne have fjernet en visdomstand” og “Det gør ondt”, og når jeg så får svaret “Ja, kan du komme kl. 19?” så kan jeg ikke rigtig gøre andet end at gå ud fra at budskabet er modtaget.

Men så kommer jeg derop, og skal ind til Søren; klassisk ung tandlæge fyr, som er blottet for humor og empati.
Søren viser røntgen billeder af mine tænder og jeg tænker “Ville det være sejt som FB-profil billede?”. Søren skal rage på mine lymfekirtler og konstaterer at de ikke er hævede. Søren kigger på min tand og siger at han vil lægge et eller andet rundt om den – jeg fatter ikke hvad han siger. Men fem minutter efter er jeg færdig, og jeg forsøger at få Søren til at forstå at jeg gerne vil have den ud. Nu.

Men sådan leger vi ikke. Vi skal først have en tid på fredag – hos en anden. Angiveligt den RIGTIGE tandlæge. Hvad fanden skulle jeg så derop for og rykke tusind aftaler rundt?! Lorte tandlæge….

Categories: uretfærdighed

Snart en fri kvinde » « Under kniven

7 Comments

 1. Tro mig – du bliver gladere for den løsning i fremtiden.
  Indtil fredag – rend en tur på apoteket og sig at du har tandpine og at du skal til fredag, så kan du købe noget lokalbedøvende gel, som du kan smøre på gummerne i området og DET er en lise. (omend det prikker i starten og ikke smager fantastisk, men det går over på 2 min)

  Held og lykke på fredag :)

 2. He du skulle få dig en lækker tandlæge som jeg har :)

  Det hjælper en hel del på motivationen.

 3. The CityGirl

  17. november 2009 — 22:32

  @Henriette: Du har sikkert ret – jeg har bare svært ved at se det positive ved noget som helst af det her… Men skal helt sikkert på apoteket i morgen og rippe det for narko af forskellig art ;-)

  @Morfar: Om det så var George Clooney der skulle rage på mine lymfekirtler tror jeg ikke at det ville gøre nogen forskel. Tvivler på at jeg kan sætte pris på noget lækkerhed i de her dage…

 4. Gud hvor tilfældigt! Prøvede at finde billeder jeg kan redigere til et fødselsdagskortmail til min fader, og fald så over din blog.

  Det fucking samme er sket for mig! Jeg ringer og siger “Jeg skal ha trukket en visdomstand ud” – det havde min tandlæge selv sagt ved sidste besøg..
  Og den fede sekretærmær, siger bar “jajjajja” Så jeg ringede igen dagen efter for at understrege målet med mit næste tandlægebesøg. Og hun siger “jajajaj”, og jeg tænker: godt nu har hun forstået det.

  Jeg får nyt job li et par dag før jeg skal til tandlæge, og får mine forældre til at hente mig, og bruge en masse timer på at rykke runde på aftaler, jobtider etc etc.. Og så smidder jeg mig i tandlægestolen, og en dum gås siger “Nå, skal vi li lav en lille tandrensning?” En fucking tandrensning!? Jeg skal sgu da ha trykket en tand ud!
  Jeg blev rasende og er stadig rasende!!! Og så får jeg en regning for det?!

  Så, pls sørg for at du IKKE betaler for dit fbpotentielle profilbilled, for de skylder dig! Be strong, do what I didn’t!! (hihi) Utroligt man kan være SÅ sur på en tandlæge – faggs er hvad de er, og de skulle bestemt ikke fjerne min visdomstand, når de ikke engang ka finde ud af at ta imod en telefonbesked!

  @ Henriette: Hvad var løsningen? en tandforbinding?

 5. The CityGirl

  21. november 2009 — 00:24

  @KatKat: Nej, det ville klæde dem utrolig meget at fortælle at det er noget fler-trins halløj de har gang i. Men man føler sig altid røvrendt af tandlæger; de tager jo en milliard for to minutters arbejde. De har virkelig fat i den lange ende! ;-)

 6. @Kitkat? Løsning – at det ikke blev ordnet om aftenen af en eller anden der havde været på arbejde vildt længe og var uempatisk, men istedet få dygtige flinke mennesker til at ordne problemet :)

 7. Henriette: Du er AAALT for sød, flink og positiv :) -og det respekterer jeg dig for.

  Men vil du slet ik si, at de sku, li som CG påpeger, klart og tydeligt kommunikere: “Vi røntgenfotografere li først på onsdag kl 19, og så aftaler vi en ny tid til den anden tandlæge, som skal rykke tanden ud.”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑