The CityGirl

Tapperhedsmedaljen

Det startede i morges, lige præcis da jeg gik ind i elevatoren på arbejde, og i næsten samme sekund dørene lukkede sig, eksploderede min krop i et hedeanfald. Så jeg startede dagen med noget der nærmest kunne defineres som lyn-strip ved mit skrivebord på arbejde, i forsøg på at etablere nogenlunde kropstemperatur. Derefter meldte kvalmen sig, og så har det bare bølget frem og tilbage hele dagen med kvalme, hedeture, hjertebanken og vistnok generelt blanke feber-øjne.

Men jeg var tapper! For det skal man jo være, så jeg bekræftede min aftale med The Cutting Edge Girl – og lige så snart mailen var sendt, eskalerede det hele.
Men jeg var tapper! For det skal man jo være, så jeg gik ned og købte noget frokost, fordi jeg tænkte at det ville hjælpe – og det hjalp da også, således at både hedeture, kvalme, hjertebanken og blanke feber-øjne stabiliserede sig til noget rimelig konstant.
Men jeg var tapper! For det skal man jo være, så jeg tænkte, at jeg da godt lige kunne tage en halv time til – og det tænkte jeg efter hver halve time der var gået.

Tilsidst gik det op for mig, at jeg jo ikke får nogen tapperhedsmedalje for det her, og at det jo er noget pjat at sidde og lege rask, når man i virkeligheden er ret sløj og måske endda syg. Så kl. 16 pakkede jeg sammen og sagde til min chef, at jeg tillod mig at gå nu, fordi jeg mente jeg havde feber. Og modsat hvad jeg måske havde troet, blev jeg ikke skudt, fyret eller skældt ud, men fik et menneskeligt “Nårh!” og et “God bedring!”.

Det bliver ikke her jeg får nogen tapperhedsmedalje – derimod kan jeg måske få den, for det kæresteforhold jeg åbenbart har haft med en golddigger. Jeg undrer mig så lidt over hvor han fik idéen fra at jeg var rig og berømt – og også lidt hvem han er…
Jeg antager, at det er ham der har rippet min konto, og er glad for at det er et overstået kapitel!

Daily Astroslam:
If there’s one thing that’s really ugly, it’s reality. And today, it will deflate your visions of grandeur when you find out that the person you’re seeing only agreed to date you because they actually thought you were wealthy and famous.

Categories: sygdom

Hjertebanken og åndenød » « Bang! You sure know how to control me

1 Comment

  1. God bedring! Er der noget værre end en syg kollega der smitter alle? Bliv du hjemme et par måneder til du er frisk igen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑