The CityGirl

Skal vi spille Stratego?

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes godt nok selvtilliden som dansker ligger på et ret lavt sted pt.

Først afslører størstedelen af de folkevalgte politikere, at de ikke kan bare det basale i Grundloven og klapper i takt til et burkaforbud.

Så skal Danmark promoveres på en lidt for kreativ vis, ved at vise hvor promiskuøse de unge, blonde kvinder er, dernæst vil en tidligere jægersoldat gerne udgive en bog, og spørger sin tidligere chef, Forsvaret, som siger ok.

Så får Forsvaret kolde fødder og siger de nej, så kaster den evigt anstrengende, selvfede chefredaktør sig ind i kampen og udgiver den under påskud af at ytringsfriheden er under angreb, og skider højt og flot på ophavsretten (som ellers burde være noget der interesserede ham, givet hvilken branche han er i), og mener selv, at han kan vurdere om den kan bringe de danske soldater i fare (det tror jeg ikke du kan, Thøger…).

Så bruger vi en masse dage på at diskutere jægerbog, ytringsfrihed, faren for de danske soldater, Politiken osv osv.
Så dukker bogen op i oversat arabisk udgave og INGEN ved hvor den kommer fra. Forsvarsministeren, Søren Gade, er vred og lover bål og brand til de ansvarlige.

Nu viser det sig så, at det kommer fra Forsvaret selv, at nogen har leget lidt med Google Translate og nogen andre har videresendt nogle mails og ups! ikke set at der var “en lille vedhæftet fil oppe i hjørnet”.

Nogle mennesker burde ikke have adgang til Internettet. Nogle mennesker burde ikke være ministre. Nogle mennesker burde virkelig erkende at de ikke har nok kendskab til stoffet til at bestride visse stillinger – og nogle mennesker burde bare spille Stratego og Sænke Slagskibe som brætspil og ikke ude i den virkelige verden. Men der er måske også det de gør og det baserer deres udtalelser og afgørelser på?

Jeg afgiver gerne mit statsborgerskab og opholdstilladelse til et par udviste irakere, for jeg synes ærlig talt ikke der er så meget at råbe hurra for her i Danmark – heller ikke selvom Oprah synes her er fantastisk.
Så finder jeg i stedet et andet land, som har lidt mere tjek på tingene, som ikke gør at man hver dag krymper sig over nyhederne og som måske bare kan finde ud af de basale ting.

Categories: kommunikation

Som en fisk uden cykel » « Shopaholic? Moi?

2 Comments

  1. Det sker ofte at jeg tænker på om det var på tide at komme tilbage til DK og bo. Men hver eneste gang (indtil videre) kommer der tåbelige ting ud fra nogen i Danmark, så jeg bliver helt flov over at sige jeg kommer fra DK når nogen spørger mig(Burka forbud, tegninger, etc). Ikke at de ved hvor Danmark er, men historierne kører også i udenlandske medier.

    Hvorfor er det så svært at være stolt af at være dansker nu. Da jeg var lille var Danmark jo verdens bedste land?

  2. The CityGirl

    3. oktober 2009 — 13:01

    @Stratego-Mikael: Ja, nogen gange tænker man at det hele bare må være én stor markedsføringskampagne for at gøre Danmark til det mest kiksede land i andres øjne – det er bare lidt trættende for os der bor her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑