The CityGirl

Hold op med at stalke mig!

The Cutting Edge Girl forsøger at lokke med mig til det store udland, nærmere bestemt London – altså ikke på weekend-måden, men på den mere permanente måde. Og jeg er ikke helt afvisende overfor idéen, bortset fra, at man måske ikke lige kan finde noget arbejde pt. andet end at lave kaffe, hvis jeg endda er så heldig at få sådan et job.

Jeg har ingen problemer med at se mig selv i London, men på den anden side, har jeg heller ikke problemer med at se mig selv så mange andre steder, og derfor har jeg det lidt ligesom dengang man skulle søge uddannelser.
Der var jo frit valg på alle hylder, og jeg havde utrolig stor trang til at søge ind på Finsk, bare fordi jeg kunne (og fordi jeg landede på den side hver gang jeg skulle slå op hvilke numre uddannelserne havde, som man jo minutiøst skulle anføre på ansøgningsblanketten til den Koordinerede Tilmelding).
Så hvis jeg kan tage til London, så kan jeg vel også tage til Paris?

Og måske føler jeg også lidt at jeg har gjort London, kva så mange gange jeg har været der, og besøgt mere eller mindre skumle bekendtskaber i byen.
The Cutting Edge Girl anfører, at engelske mænd er lidt nuttede, og det er der også nogen af dem der er, men generelt tænder jeg bare ikke på dårlige tænder og fish’n’chips-hud.
Hun anfører endvidere, at engelske piger kaster sig i grams hvor end de kan komme til det, og vi derfor kommer til at fremstå som de rene isdronninger, men det gør jeg jo allerede, grams eller ej. Så der er ikke så mange point at hente der.

Jeg kunne godt tænke mig at stikke af, men jeg tror ikke London er byen jeg skal stikke af til. Og hvis der skal være lidt fornuft forbundet med de her tanker, så kommer jeg jo ikke til at stikke af det første lange stykke tid, sådan som jeg er økonomisk stavnsbundet af den kære finanskrise. Og når selvsamme finanskrise giver dårligere udsigter for fremtiden i udlandet, så er der jo ikke meget ræson i at tage afsted. At sige sit job op for at sidde som arbejdsløs i udlandet er ikke lige det der er drømmen.

Åh, du kære lorte-finanskrise!
Kan vi ikke slå op!? Jeg orker virkelig ikke mere. Jeg gider dig ikke mere, og i bund og grund tror jeg heller ikke du gider mig. Du holder bare fast i noget kunstigt, noget der aldrig var og aldrig bliver!
Du er så pisse egoistisk og spørger aldrig hvordan min dag er gået. Alting skal handle om dig, og hvordan du har det, og du har det jo ikke særlig godt, og jeg tror ærlig talt ikke at jeg er den rette til at hjælpe dig. Du har brug for professionel hjælp og ikke et hurtigt put i min økonomi.
Og faktisk så synes jeg ikke, at jeg har gjort dig noget, der skulle have givet dig lov til at fucke mit liv op så meget og i så lang tid! Jeg har hverken været dig utro eller noget som helst andet. Så hvorfor opfører du dig sådan? Man skulle tro at du havde en midtlivskrise, sådan som du tager på vej. Så smut ud og køb din motorcykel og tag til Las Vegas med vennerne. Jeg er ligeglad. Bare du skrider ud af mit liv!
Jeg vil ikke se dig mere, og jeg vil ikke være venner med dig. Du skal ikke kigge mig over skulderen i alt hvad jeg laver, men finde en ny du kan kaste din kærlighed på og stalke. Du skal videre med dit liv, og give mig lov til at komme videre med mit!
Og du skal ikke sige ”Jamen, hvis du nu bare gjorde sådan og sådan….” eller ”Hvis vi gik på kompromis og gjorde sådan og sådan…” – for jeg gider ikke gå på kompromis, og slet ikke med dig! Du er ikke det værd, sådan som du behandler mig. Jeg vil have mit liv tilbage.
Det er slut nu. Jeg slår op.
Kh The CityGirl

Categories: finanskrise

Så kold den lille hånd er » « Krympe-hjerne

11 Comments

 1. Smukt! Jeg tror lige jeg printer ud og sender den skrivelse til finanskrisen også.

 2. Virker det?

  for så skynder jeg mig lige printe den ud og sende til min finanskrise stalker.

  LilleQ

 3. The CityGirl

  14. oktober 2009 — 17:53

  @Aurelia: Super! Vi må jo stå sammen!

  @LilleQ: Jeg håber det virker, men ved det ikke endnu. Men synes det er forsøget værd!

 4. Du kan da ikke være så dobbeltsidet her..

  “Det er slut nu. Jeg slår op.
  Kh The CityGirl”

  Kærlig hilsen..? det kan man altså ikke skrive når man ikke gider mere, så kan det da max blive til et venlig hilsen..

  //Pt er england vidst ikke stedet at finde arbejde i, ikke engang selv om du har lyst til at skænke kaffe – Nej nok bedre at forblive stavnsbundet lidt endnu.
  Og så er Leeds i øvrigt meget mere spændende end London ;-)

 5. Du behøver vel heller ikke at sige dit job op, bare fordi du tager til London (eller Paris). Krise eller ej, så er der vel stadig noget, der hedder pendlerkort.

 6. The CityGirl

  15. oktober 2009 — 01:05

  @Stratego-Mikael: Ups! Tror du virkelig det har stor betydning? Tror du den ser der, og nu tror der stadig er håb?? Det er jo bare noget man siger…. Jeg mente det jo ikke!

  @Ulrik: Genoptager de da Concorden, og denne gang med pendlerkort??

 7. Hvorfor dog flytte til land med mere regn og flere blege mennesker? Næh – fly land til nyt land med sol – kan så absolut anbefales! Fuldtidsløn i Sydspanien er måske nok under, hvad ungarbejderen får som deltids-flaskedreng i Netto, men – hey – solen skinner, sproget er pænt og vinen er billig ;-)

 8. The CityGirl

  15. oktober 2009 — 16:39

  @Kat: Ikke helt dum pointe at smide ind, må jeg sige. Men det vil jo aldrig være Paris, og Paris er jo…. Paris!
  Men man kan jo tage omkring Spanien først; det er vel ikke direkte en omvej, når der er sol…
  Hvordan har spanierne det med danskere der taler dårligt spansk? Jeg kan kun to ting på spansk; bestille to øl og spørge om vej til horehuset…….

 9. Det er også det eneste, du har brug for at kunne sige. Så kan jeg jo passende følge dig til Frankrig efterfølgende. Det eneste, jeg kan sige på fransk, er, at jeg er et stort hus. Bestemt anvendelig sætning… Har brugt den masser af gange…

 10. The CityGirl

  16. oktober 2009 — 12:14

  @Kat: Jamen det er jo glimrende, hvis jeg ikke behøver at kunne sige mere på spansk! Så mangler jeg bare et job og en lejlighed dernede, og så skulle det jo være i vinkel.
  Skal vi så tage til Italien efter Frankrig? Jeg kan intet italiensk, men det har aldrig været nødvendigt som ung blondine i dét land ;-)

 11. Det er en deal! Birra – så klarer vi fandeme også Italien ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑