The CityGirl

Det blev en Vestegns-tøs!

Så blev jeg moster – igen. Min søster fødte på den lidt mere kontrollerede måde, og helt hånligt uden noget narko. Men ved halvsyvtiden var jeg blevet moster igen – en titel som jeg har det lidt bedre med end den der faster-titel; vel fordi jeg har allerede har været indehaver af den i ti år.

Jeg havde ikke regnet med at jeg skulle se barnet idag. Jeg ville egentlig bare køre forbi mine forældre med den franske sparkedragt, og så trille hjem og se Robinson – det var jo ikke fordi jeg var friskheden selv i forvejen!

Men pludselig sad jeg i bilen på vej vestpå, med en bil der var helt oppe at køre over det. Jeg var for træt til at heppe, fik sneget en besked afsted til Romantikeren, så hun vidste hvor hun skulle lede, hvis jeg pludselig var forsvundet og suget ind i Vestegnen, og tænkte for mig selv “Nå ja, jeg kan vel lige så godt få det overstået nu – det er jo ikke fordi man kommer tilfældigt forbi her hver dag…” – sådan nogle tanker man ikke må sige højt, for officielt skal vi jo allesammen være ved at gå bagover i ekstase over at et barn er blevet født.

Og hun var da også fin den lille Vestegns-tøs – og jeg holdt mig (igen) på behørig afstand, så jeg hverken ødelagde, tabte eller skadede hende for livet, og nøjedes med at kaste et par håndtegn.

baby2

Og nu skulle alle børn være tilstede, af dem der havde meldt deres ankomst, og vi kan alle vende tilbage til vores liv, pånær bedsteforældrene som jo nu skal rende rundt i endnu flere små cirkler med endnu flere billeder til fremvisning.

Categories: familie

Pille på spring, pille i skjul » « Computer says no…

2 Comments

  1. Jamen, selvom det er en vestegns-tøs er et tillykke på sin plads. Så tillykke.

  2. The CityGirl

    6. oktober 2009 — 15:56

    @Allan: Takker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑