The CityGirl

VisitDenmark – and get laid

We don’t care where you’re from, or what you’re name is – just come and visit us!

VisitDenmark ville lokke flere turister til landet. De tænkte nyt, de tænkte friskt – og så tænkte de vist ikke så meget mere, og satte sig i stedet ned og så De Unge Mødre.
De fik lavet en viralkampagne, som allerede samme dag den kom ud, og medierne slugte den råt, blev afsløret af menig mand.

Min newsfeed på Facebook havde allerede dissekeret den samtidig med at medierne faldt i svime over den, og hermed kan man måske lidt groft konkludere, at de eneste, som dårlige og utroværdige viralkampagner virker på, er nyhedsmedierne.

Men hvad er det egentlig VisitDenmark gerne vil markedsføre Danmark som? Hvad er det de gerne vil lokke turisterne med? Hvad er det for et billede de synes kommende turister skal have af landet?

Umiddelbart tænker jeg (og jeg er selvfølgelig ikke lige så skarp og fremme i skoene som VisitDenmark!), at Danmark skal sælges på unge, blonde (promiskuøse?) piger, som man eksempelvis kan fiske op i Nyhavn, og få et hurtigt put hos. Sikker sex er ikke noget vi går så meget op i, så den kan jo smutte i ny og næ, og ni måneder senere kan man sidde med en unge.
Meget kan man sige om os, men vi stiller jer ikke til ansvar for ungen eller ønsker noget fra jer!

Please, come visit!

Categories: agurketid

Mande-elske-liste #5 » « Stegt guldfisk?

2 Comments

  1. Jeg er ihvertfald igang med at genoverveje min tur til Nice om et par uger.. Danmark lyder bare som et sjovere sted at holde ferie…

  2. The CityGirl

    13. september 2009 — 23:10

    @Tårnet: Jada, spar dog billetten og tag i Nyhavn i stedet ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑