The CityGirl

Thi kendes for ret

Jeg synes egentlig ikke denne dag har været særlig god. Faktisk synes jeg næsten den har været decideret dum og helt mandags-agtig.
Min hårtørrer døde i morges, og mens vi holder et minuts stilhed, synes jeg lige vi skal tænke over, om det egentlig er tilladt for hårtørrere at dø om morgenen, og lige midt i projektet?
Det tror jeg ikke det er, for det er altså dybt traumatiserende at stå om morgenen med vådt hår og en død hårtørrer.

Det er en situation man ikke tror på kan ske, og derfor står man i adskillige minutter og tænder og slukker den, uden nogen forskel.
Det er en situation, hvor man ikke har nogen løsning sådan lige på stående fod, og det er lige dér i det sekund hvor lortet dør, at det går op for en at man faktisk ikke kan leve uden hårtørrer; at den faktisk er en vigtig ting i den proces man gennemgår om morgenen, når man prøver at komme til at ligne et menneske.
Og samtidig med at man er dybt traumatiseret af hele situationen, skal man nu også erkende sit afhængighedsforhold til den. Det synes jeg ikke er okay at skulle deale med om morgenen.

Men der var ikke noget at gøre. Det hjalp ikke noget at tænde og slukke, hive den ind og ud af stikkontakten, ryste den, råbe af den eller noget som helst andet. Den var afgået ved døden, og jeg havde kun nået at tørre pandehåret.

I frygtelig vished om at jeg havde en yderst dårlig hårdag, begav jeg mig afsted på arbejde. Mit dårlige hår tyngede mig, og det gjorde det ikke bedre, at det var Laila i Telenors kundeservice jeg kom igennem til for at opsige mit abonnement. Hun var dummere end vådt bølgepap, og vi nåede ligesom aldrig at få en connection inden hun bare lagde på uden at sige farvel.

Jeg blev ved med at tænke på hårtørreren, og halvdelen af tiden konstaterede jeg, at jeg ikke behøvede sådan en! Den anden halvdel af tiden erkendte jeg, at jeg var nødt til at have sådan en, grundet den nuværende krøller og klipning. Jeg gik i Matas og konstaterede at sådan en var dyr. At jeg skulle vælge mellem nye vinterstøvler i næste måned eller hårtørrer, for jeg har ikke råd til begge dele. Lige nu overvejer jeg mest bare at stjæle en et eller andet sted; jeg ved bare ikke helt hvor eller hvem jeg skal stjæle fra.

Da jeg kom hjem fra arbejde gik jeg omkuld i sofaen, løsnede det dårlige hår og faldt i søvn, og da jeg efter en times lur vågnede, bankede det på døren. Jeg havde glemt mit hår og gik ud og åbnede døren for en virkelig lækker fyr, som efterspurgte en tang.
I ren befippelse over at jeg åbenbart har en lækker nabo i opgangen, får jeg også blameret mig selv som ægte pige, og siger jeg ikke ved om jeg har en og sammen gennemroder vi min værktøjskasse uden gevinst.
Han går videre til de andre naboer og jeg lukker døren og får set mig selv i spejlet; virkelig dårligt hår og nu udtværet mascara fra lur på sofa. Det skulle ikke undre mig om der også var pudemærker på kind.
Virkelig fin måde at møde de lækre naboer for første gang!

Thi kendes for ret: The CityGirl idømmes evigt dårlig hårdag, med de følger det må give.

Categories: krise

Svigt med svigt på » « Rendyrket ondskab

7 Comments

 1. Fu*k, hvor er det bare et stjerne-indlæg, det der! :-) Det undrer mig dog lidt, at The City Girl ikke har en rejsehårtørrer!!?? Det er søreme da ekstremt vigtigt – har jeg lært af bitter erfaring, eftersom jeg har været i præcis samme situation som dig! Og rejsehårtørreren tages derefter også med på selv 4-stjernede hoteller, for hotellernes hårtørrere er ret underlige, synes jeg. Desuden kan det også redde meget, at man har sin rejsehårtørrer med på besøg hos en date/ny kæreste, da mænd ofte kun ligger inde med en hårtørrer, hvis det er en, som eks’en har efterladt ;-)

 2. The CityGirl

  23. september 2009 — 23:14

  @Lullu: Tak for rosen :-)
  Du har ret i, at det måske virker mærkeligt at jeg ikke har en rejsehårtørrer, men forklaringen ligger i min hår-historie: I rigtig mange år har jeg bare haft langt, langt straight hår. Så fik jeg en momentan hjerneblødning sidste sommer og klippede størstedelen af, og siden da har jeg naturligt nok været straffet med forskellige frisurer som alle kræver føntørring i større eller mindre udstrækning.
  Derfor er det kun det sidste års tid at en hårtørrer har været absolut nødvendigt for mig.
  Men det er en ret god idé at købe en rejsehårtørrer; den er jo praktisk at have under alle omstændigheder, som du selv siger! Tak for idéen ;-)

 3. Når sådan en dør, vil det vel i sagens natur altid ske midt i projektet?
  Så ja, den eneste måde at være dækket ind på, er at have to hårtørrere (rejse- eller ej). En, du bruger, og en på lager. Når den, du bruger, så dør, så tager du den anden fra lageret, og senest næste dag går du ud og køber en ny, som du kan have på lager til næste gang.
  ;)

 4. En rejsehårtørrer er også billigere end de store og blærede… Så indkøbet af den burde efterlade penge til vinterstøvlerne =)

 5. Må jeg anbefale Elgiganten?

  Har du virkelig ikke en rejsehårtørrer?

 6. Ja, køb en lille og lækker rejsehårtørrer nu – OG et par lækre støvler:

  http://www.wupti.com/Produkter/Husholdning/Personlig-Pleje/HP494000_(Wupti1).html

  Til jul ønsker du dig så en stor hårtørrer til daglig brug – og dermed er du dækket ind med både 2 hårtørrere og nye støvler :-)

 7. Man kan aldrig vinde hva? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑