The CityGirl

The Awesome Girl

i-think-you-are-an-awesome-girl-blog-award

Jeg har fået en blog-award: Morfar har tagget mig som Awesome Girl – og endda tifold!
Roser bliver man jo altid glad for, og denne er ikke en undtagelse.
Men intet er jo gratis her i livet, og derfor er en del af denne rose, at jeg skal fortælle ti ting om mig selv:

1.  Jeg er nærmest allergisk overfor dårlig humor – folk i mit liv skal have god humor og kunne dechifrere ironi og sarkasme, kunne tåle det og kunne give det igen. Hvis ikke folk har god humor, har jeg meget svært ved at etablere et tættere forhold end Bekendt med dem; så har vi bare ikke noget godt at arbejde ud fra.

2. Jeg har aldrig smagt sushi – og det begynder ærlig talt at blive lidt pinligt. For sushi er jo ikke længere den eksotiske spise det startede med at være, da det for år tilbage indtog landet. Nu er det jo bare noget man take away som med alt andet. Heldigvis er mine veninder igang med at planlægge min sushi-debut, så jeg kan komme ind i voksnes rækker!

3.  Jeg hader at børste tænder om morgenen og om aftenen – akkurat som dengang man var fem år. Men hvis jeg børster tænder i løbet af dagen, kan jeg egentlig godt lide det.

4. Jeg har galopperende højdeskræk – hvilket kommer bag på mig gang på gang, for det er ikke noget jeg er født med, men noget der har udviklet sig de seneste år. Så jeg glemmer det konstant, og bliver først klar over det i situationen, som når man er kommet helt op på toppen af bjerget og står og stirrer ned ad pisten, mens man konstaterer, at “Dét der kommer bare ikke til at ske!”

5. Jeg er nyhedsjunkie. Internetaviser, TV-aviser, Radio-aviser, Tekst TV, officielle medier, uofficielle medier: Jeg elsker bare nyheder.

6. Jeg elsker Tekst TV. Hvis Tekst TV var hurtigere på tasterne, ville jeg kun læse mine nyheder der. Desværre er de faldet af på den de seneste år – men det er stadig hyggeligt.

7. Dengang jeg var lille ville jeg være bibliotekar, for jeg tænkte, at det måtte være verdens bedste job bare at sidde og læse gode bøger hele dagen. Jeg blev aldrig bibliotekar, måske fordi jeg fandt ud af, at man ikke bare sad og læste gode bøger hele dagen – men jeg elsker stadig bøger, og kan ikke leve uden dem.

8. Tit og ofte kan jeg ikke forstå hvorfor mine dejlige veninder holder ved. Men det gør de, og jeg ville ikke kunne leve uden dem.

9. Jeg kan blive helt panisk angst ved tanken om at løbe tør for benzin, og kører derfor aldrig på reservetanken. Hvis jeg gør, er det ikke med min gode vilje, og så er det kun for at køre hen for at fylde benzin på.

10. Jeg vil hellere have en danskvand end en cola – også når jeg har tømmermænd

Jeg takker for awarden, og tagger tre Awesome Girls: Inanna, Infotainer og Blogsbjerg

Categories: kommunikation

En verden uden bryster » « Viden er magt

3 Comments

  1. Du får hermed en lykønskningskrammer og et smækkys i panden som tak! Håber, at du får en fantastisk uge:)

  2. The CityGirl

    21. september 2009 — 12:07

    @Linda: Tak og i lige måde! (Bliver sgu næsten helt forlegen når du skriver sådan noget ;-))

  3. Selv tak!

    Så blev vi så kloge :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑