Det er lidt pudsigt som verden kan gå i stå, bare fordi der er nogen der skal føde. Lige så snart man får et opkald eller en mail, hvor man får at vide, at nu er der veer og showet er startet, bliver man ramt af sådan en underlig fornemmelse – bare fordi der kommer en eller anden unge, og gør krav på en i rollen som Faster, hvilket i forvejen er en titel man har det svært med.

Det er jo ikke fordi man ikke ved hvad det bliver; det bliver jo et lille menneske (og formentlig også en lille pige i det pågældende tilfælde) – også selvom min bror for lidt siden ringede og meddelte seneste nyt, som inkluderede en tvivl om hvorvidt det blev et menneske eller en alien.

Koldt og kynisk, er der jo ikke nogen overraskelser i det – ikke mindst fordi alle babyer ligner hinanden (undtagen dem der ligner noget fra Ringenes Herre). Men alligevel er det hele så afventende på en mærkelig måde. Og da min mor så nævnte at min søster kunne nå at føde inden min brors kæreste blev jeg næsten stresset, selvom det ikke er mig der skal presse noget som helst ud.

Og det er lidt strengt at vi andre bliver ramt, og udstyret med nye titler, bare fordi der er nogen i familien der ikke kan finde ud af at praktisere sikker sex.
Og også lidt strengt at vi skal sidde og vente så længe på det her barn – hvad skete der med effektivitet og multi-taskning, som kvinder bryster sig af at kunne?
Hvis det var mig, ville jeg nok lige have optimeret processen:

The Cutting Edge Girl: Er du blevet faster tante endnu?
The CityGirl: Nope! De er åbenbart helt utjekkede til at føde. Det bliver vist engang i nat eller imorgen
The Cutting Edge Girl: Der ville min tålmodighed lige præcis række til et kejsersnit
The CityGirl: Ja, jeg tror også jeg ville være lidt mere effektiv og ikke fedte så meget rundt med det
The Cutting Edge Girl: Der er nok andre ting man hellere vil trække ud i langdrag
The CityGirl: Det kan være jeg lige skal tage hen på Riget og sige de skal tage sig sammen og komme videre i teksten?
The Cutting Edge Girl: Måske også sjovere ting at bruge mandag aften på. Robinson f.eks.
The CityGirl: Bestemt