The CityGirl

Lige oppe over

Da jeg gik ud af døren i morges, kategoriserede jeg denne dag til bare at blive en mandag i stor stil. Mest fordi jeg skulle cykle i støvregn.
Men da jeg kom ind på arbejde og åbnede min indbakke, lå der en mail fra min mor. Min mor plejer ikke at sende mig mails tidligt mandag morgen, men det havde sine grunde.
For åbenbart er min brors kæreste endelig gået igang med projekt fødsel, og alt tyder på at det vil blive idag.

Så skal jeg være faster, hvilket jeg ikke synes jeg er helt klar til. Nu har jeg været moster i ti år, og når jeg i bund og grund slet ikke føler mig gammel nok til nogen af de titler, synes jeg slet ikke der skal én til på.

Og faster? Jeg kan kun tænke Faster Anna fra Matador, hvilket jeg ikke helt synes er mig.
Jeg er hverken jysk eller indre missionsk, og jeg går ikke med hårnet. Men på den anden side, så kan man jo få lov til at komme med spydige og spottende bemærkninger som:
– Jeg så godt hvordan han klemte dig i dansen…

Det er svært, synes jeg. For det er jo en hel ny identitet jeg skal påtage mig med det her ‘faster’. Måske man kan søge om en anden og mere cool titel?

Categories: familie

Preeeesssss! » « Let perlende

7 Comments

 1. Er det ikke kun faster, hvis det bliver en dreng og moster, hvis det bliver en pige? Det må være sådan.

 2. City Girl.
  Jeg er lige blevet faster, er godt nok jyde men render bestemt ikke rundt med hårnet, er indremissionsk eller på nogen måde en Faster Anna.

  Faktisk glæder mig mig sindsygt til købe alskens larmende legetøj og blive faster “tør godt”… min bror er nemlig ikke den meget bløde type og jeg tvivler på afkommet kommer op i træerne og klatre og andre “vilde” børneting som snitte pinde osv…det er en datter de har fået sig.

  Allan. Man bliver moster hvis man er kvinde, til sin søsters børn og faster til sin brors børn. Moster kommer af mors søster og faster af fars søster.

  LilleQ

 3. @Allan øhh tak :)

  øhh kan se jeg har fumlet ovenstående.. min bror Er den meget bløde type..det der “ikke”,glem det.

  LilleQ

 4. The CityGirl

  28. september 2009 — 22:51

  @LilleQ: Jeg tror at Allan prøvede at være morsom, ved at skitsere moster/faster på den måde ;-)
  Og tillykke med at du lige er blevet faster!
  Nu er det ikke så meget funktionen af faster jeg stritter imod med, for alt det har jeg jo gjort før i funktion af moster – men det er ordet. Synes bare bedre om moster – og i bund og grund vil jeg bare gerne have nye, mere cool betegnelser på det område :-D

 5. @City Girl.. åhhh den så jeg ikke.. hmm bum bum blondinen har det med snige sin indflydelse ind her og der :)

  For mig er det den første “stillingsbetegnelse”, længe ventet og jeg nyder det vildt. Moster-æren opnår jeg så aldrig, svært når jeg er ene hunkøn i puljen.

  Ved ikke jeg kan langt bedre li moster og faster.. bryder mig langt mindre om fx tante…det bliver alt for meget tante lilla, tante brun og tante Oda-agtig.. gammeldags, rynket, indskrumpet og ildelugtende i min optik. yrrk.

  hvad ville du ellers tituleres?

  LilleQ

 6. The CityGirl

  29. september 2009 — 17:26

  @LilleQ: Jeg ved ikke hvad jeg ellers vil tituleres, for der er jo ikke rigtig nogen fede titler i spil… Jeg giver dig helt ret i tante, og synes egentlig bare at der skal opfindes nogle helt nye, cool og mere tidsvarende titler. Dog kan jeg ikke selv komme med noget godt bud….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑