The CityGirl

How to pick up women

Jeg stod nede i boghandlen og skulle egentlig bare købe en bog for en veninde. Derudover kom jeg også til at købe en bog om Paris til mig selv, for jeg kan jo ikke bare gå lige hjem.
I min opstemthed over Paris ville jeg lige høre hvad de ellers havde, og stillede mig pænt i kø til kassen. Foran mig stod en mand på omkring 45 år, som havde bestilt nogle bøger.

Han havde bl.a. bestilt en bog som hed noget i stil med “How to pick up women”, og jeg indrømmer blankt at min første tanke, da jeg hørte det, var “Oh thank god! Du har indset du behøver hjælp!”

For han lignede altså noget der var løgn. Det er ikke fordi jeg vil være grov, men det gjorde han altså – og jeg håber virkelig, for ham, at der i bogen er et afsnit om tøj og udseende, for det var altså ikke et hit han havde kørende, for at sige det mildt!

Helt klædt i hvidt, med de hvide bukser smøget lidt op, sejlersko, hvide tennissokker (det matchede jo trods alt…), en utrolig mærkelig kropsform, hvor han nærmest havde mave som en gravid, halv-skaldet, men resten af håret havde en vis længde (…) – og så lige fem slidte nylonposer bundet sammen så de var lettere at bære på. Og så stod han og trippede på en meget mærkelig måde.

Man må ikke grine af andre mennesker, men nogengange er det altså svært at lade være.

Categories: mænd

Viden er magt » « Når du siger det på den måde…

3 Comments

  1. Aj! næste gang siger du altså lige hej!

  2. The CityGirl

    19. september 2009 — 00:17

    @Morfar: Du virkede bare så beklemt ved hele situationen, og jeg ville jo ikke gøre det værre… Men skal da nok hilse næste gang!

  3. :) Jeg har en leveregel der hedder “Du må ikke dømme andre”. Damm det er altså svært indimellem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑