The CityGirl

Enter: Pandoras Æske

Spørgsmål: Kan man tude i et fitness-center?
Svar: Ja, men det er ikke særlig cool

Jeg har været til min første time hos en ny psykolog idag. Jeg havde frygtet det, for det betød jo, at vi skulle til at åbne Pandoras Æske én gang til, og nu syntes jeg jo lige at jeg havde fået foldet alting så godt sammen, at det faktisk kunne være der, at låget var skruet godt på og at jeg havde fået den sparket langt ind under sengen.
Jeg ved jo godt, at det ikke er den bedste måde at håndtere Pandoras Æske på, men når nu det fungerede fint i nuet, så fuck fortiden – og fremtiden? Det er jo først imorgen.

Så jeg havde været helt ved siden af mig selv fra morgenstunden af, og første tegn på, at tingene måske ikke kørte helt regelret i hovedet kom, da jeg stod nede på gaden og tænkte “Huskede jeg egentlig tampon?”, samtidig med at jeg fik øje på en hjemløs som vist havde skiftet adresse til min gade, glemte alt om kvindeting og fiskede cyklen ud af stativet mens den hjemløse fulgte mig nøje.
Dernæst var jeg ved at køre frontalt ind i en anden cyklist, og konkluderede for 117 gang, at jeg virkelig bare skal droppe den der stramme nederdel som gør, at jeg skal cykle med krydsede ben, når jeg skal cykle.

Hele formiddagen trængte Pandoras Æske sig på, og gang på gang tænkte jeg “Åh nej! Vi skal sikkert også tale om dét!”.
Jeg havde lyst til at aflyse, tage en ven med som vi måske kunne tale om i stedet eller bare opfinde ting som ikke var så vanvittige som indholdet af Pandoras Æske.

Men da jeg ikke ved hvilke problemer normale mennesker dealer med, måtte jeg tage mig sammen og tage ud til Amager og åbne min egen Pandoras Æske. Så det gjorde jeg – omtrent samtidig med at metroen gik kold, bare så jeg kunne bruge ekstra meget tid på min, i forvejen forlængede, frokostpause.

Jeg fortalte hende om mit forhold til min Pandoras Æske, og hun kunne godt forstå mig. Så langt så godt – og faktisk virkede hun ikke så dum endda. Hun var på min side, og hun sagde faktisk nogle ret fornuftige ting.

Hvis jeg havde været ved siden af mig selv før, var det intet imod bagefter. For nu var Pandoras Æske åbnet, og hold da op, hvor er den bare fyldt med meget crap! Så jeg sad i metroen (da den endelig kom) og må have lignet en evnesvag; for hvad der ikke defilerede forbi min hjerne af fortrængte ting og følelser kom alligevel bag på mig.

Efter arbejde tog jeg op for at træne, og forsøge at lukke Pandoras æske lidt igen – uden held.
Så jeg sad først i romaskinen og var ved at tude. Så i helvedes-maskinen der strammer røven op og dernæst i alle de andre. Jeg var helt grådlabil, og det huede mig ikke. For hvem tuder i et fitness-center? Jeg kunne vel næppe bilde nogen ind af det var af smerte, med de kilo jeg havde kørende. Så i ren arrigskab trænede jeg hårdere og længere. Og da jeg gik derfra var jeg (næsten) også færdig med at være grådlabil.

Categories: psykolog

Åhh, den kærlighed! » « Mande-elske-liste #5

11 Comments

 1. Du har ret. Man tuder ikke i et fitnesscenter. Det virker… imod konceptet, på en eller anden måde. Jeg har f.eks. engang slået hul i hovedet på en jernramme på et af de ophængte fjernsyn (som hænger PRÆCIS i højden 1.80), og selvom det næsten malede mine tænder til benmel, formåede jeg at holde tårerne tilbage til jeg HAVDE været på skadestuen.

  (Kom dog engang til at tude lidt, da min nylige ekskæreste og min afløser i sengen kom svingende ind af døren dernede, men det var på toilettet, så det tæller ikke:))

 2. Nope, man tuder ikke til fitness. Kun en lillebitte smule, mens man skjuler den bævende underlæbe og den krøllede hage i et håndklæde. Men der går mennesker rundt i centrene, der ser ud som om de virkelig har lyst til at lægge sig fladt på gulvet og brøle.

  Til gengæld er det ikke godt at være combatinstruktør i hvide bukser, når man har glemt tampon. Forfærdeligt mange sidespark.

 3. The CityGirl

  16. september 2009 — 11:44

  @Linda: Nej, man tuder bare ikke – det vil være helt uncool og, som du siger, imod konceptet.
  Respekt for at du først tudede EFTER skadestuen; så vidt jeg ved må man gerne tude, eller i hvert fald småsnøfte lidt, på skadestueen ;-)

  @Lene: Paradoksalt nok, så alle dem jeg kender der træner, tager altid op og træner når de er kede af det/vrede/følelsesmæssigt ustabile – de tidspunkter hvor det er nærliggende at tude; men man tuder ikke til fitness ;-)
  Hvide bukser? Er sort ikke bare vejen frem, for altid at være på den sikre side? ;-)

 4. Næh, det bør man vel ikke. Til gengæld synes jeg at det er helt legalt at alligevel gøre det hvis man har åbnet sin Pandoras æske.

 5. The CityGirl

  16. september 2009 — 15:17

  @Inanna: Ja, hvis man virkelig ikke kan lade være, så er Pandoras Æske vel nærmest den eneste legitime grund… Eller Lindas stunt med at knalde hovedet op i en jernramme; der synes jeg også det er i orden!

 6. Man tuder vel hvor man skal…. når man skal

  om det så er den 25 december i Aars 1998 på Hovedgaden..

  oh well i det mindste var vi to om det.

 7. The CityGirl

  16. september 2009 — 23:20

  @Morfar: Hvis man kan, så gør man :-)

 8. En hammer, en mur og en tommelfinger i mellem…hvor sømmet blev af ved jeg ikke.

  Først tudede jeg lidt, vist mest fordi blodet sprøjtede ud af fingeren, for slaget var vitterligt lammende.

  Så besvimede jeg, da lammelsen fortog sig og blev grebet i nakken i faldet af en kollega.

  Så tudede jeg mere, fordi tommelen under den store forbinding, dunkede ligesom en skadet tommel i en Tom og Jerry tegnefilm.

  Det så grineudgaven.. Jeg har tudet andre gange på job, under helt andre og væsentligt mindre underholdende forhold.

  LilleQ

 9. The CityGirl

  17. september 2009 — 21:34

  @lilleQ: Dén der tror jeg også helt bestemt er tilladt! ;-) Av for ….!

 10. om det var tilladt eller ej, var ikke lige det der fyldte tankerne..

  fik jeg iøvrigt fortalt jeg nyder følge med her på stedet?

  LilleQ

 11. The CityGirl

  17. september 2009 — 23:16

  @lilleQ: Taktak, og du er mere end velkommen :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑