The CityGirl

Det blev et barn

Så blev hun født, den lille pige, som gør mig til faster. Og pludselig var jeg sat i et nyt dilemma.
For mens vi alle havde heppet på at fødslen skulle overståes, glemte jeg alt om min angst for små børn. For nu var hun ude, og så skal man jo besøge dem. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at være i nærheden af børn (med mindre de er mega irriterende), men små børns forældre har sådan et casual syn på tingene, og er derfor meget hurtige med at placere deres afkom i armene på os andre.
Dét har jeg det svært med. Jeg kunne jo komme til at tabe barnet, holde det forkert, skade det for livet eller bare ødelægge det generelt.

Så jeg gjorde som jeg plejede; troppede op med gave, sagde tillykke, holdt mig på behørig afstand af barn så jeg ikke kom i farezonen for at få det stukket i armene, takkede pænt nej til alle tilbudene: “Du må gerne holde hende!”, og lyttede pænt til den klamme fødselsanekdote, som der altid hører med – og undrer mig gang på gang over at vi andre skal høre detaljerne.

Undrede mig yderligere over at det var min bror der skulle levere de klamme detaljer og at han nærmest insisterede på at få lov til at fortælle det – og konstaterede at nybagte fædre skifter deres humor ud med overbeskyttelse.

Men der var ti tæer, ti fingre og en skønhedsplet.
baby

Categories: familie

Fucking Fitness III: Nærdødsoplevelse » « Preeeesssss!

2 Comments

  1. Ha-ha – klamme fødselsanekdoter. De bliver også ofte leveret med lyd på??? Hvem, hvem, HVEM kan have interesse i at høre den slags?

  2. The CityGirl

    30. september 2009 — 22:03

    @Kat: Ingen har vel interesse – men fordi vi andre sagesløse får dem fortalt, så bliver de ved med at eksistere, for vi kommer jo også til at fortælle dem videre, vel fordi vi har det lidt “Hvis jeg lider skal I andre også” – som måske også er derfor dem der har oplevet det i første omgang fortæller det?
    En ond spiral?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑