The CityGirl

Asociale parkeringsrøvhuller!

At komme hjem med bilen kl. 21 og finde en parkeringsplads er ikke nemt, men det er heller ikke umuligt. Altså normalt. Det kræver lidt tålmodighed, lidt lokalkendskab, men frem for alt evnen til at parallelparkere. Det plejer at lykkes, men idag var det umuligt.

Ikke fordi der som sådan ikke var plads, men fordi folk havde valgt at parkere særdeles asocialt, og ikke tænkt tanken “Hvis jeg lige triller en halv meter længere frem, så er der plads til en mere” – folk har nok nærmere tænkt “Ahhh! Masser af plads; så er det nemmere for mig at komme ud igen”.

Jeg er træt af asociale parkeringsrøvhuller, og jeg har så meget lyst til at gå ned og stikke en seddel i forruden og forklare dem, at det godt kan være man parkere sådan på Lolland-Falster, men der er der også masser af plads! Herinde klemmer man sig sammen, snor sig og tænker på sin næste.

Takket været de asociale parkeringsrøvhuller, har jeg nu en parkering indtil kl. 7 imorgen tidlig, for der hvor jeg har parkeret, må man ikke parkere mellem 7 og 9. Herligt! Lovely! Just great! Jeg smutter da bare ned på gaden kl. fucking syv i morgen tidlig og prøver at finde et andet sted at smide bilen. Tænk ikke på mig – bare du har god plads omkring din lille bil.

Jeg synes der skal udskrives bøder for at være et asocialt parkeringsrøvhul! Når nu de udskriver så mange ulovlige bøder, så kan de måske ligefrem gøre noget godt, og opdrage lidt på bilisterne – altså de asociale af slagsen.

Categories: parkering

Alene hjemme » « Når man lader hårnålene falde

5 Comments

 1. Altså nogengange holder der jo en stor bil på en plads og når den så skrider og folk kommer i deres små biler som dig i din punto så ser det UD som om man er en egoistparkeringsperson, i virkeligheden har man bare arvet en plads hvor der holdt en Audi a8 stationcar med sin lille pisspand. sker det to tre gange så ser det ud som omfolk gør det med vilje.

 2. The CityGirl

  8. september 2009 — 23:02

  @Morfar: True. Der er nogle enkelte af sådanne tilfælde – og det kan man selvfølgelig ikke gøre noget ved. Men alle de andre; dem som har parkeret en halv meter fra markeringen, dem som ikke triller tæt op til den ene eller den anden side osv osv.
  Og det er jo begrænset hvor mange Audi A8 stationcar der er på de her kanter….

 3. Da jeg så overskriften, regnede jeg med, at indlægget handlede om P-vagter. Der overraskede du mig. ;)

 4. du går da bare ned i træningscentret og basker lidt med øjenvipperne! så får du en 4 hårdtpumpede steoridejockeys til at komme og løfte de væreste syndere væk! og så har du selv plads til at parkerer…

  Alternativt er der en tit en del som glemmer at trække håndbremsen, så de er lette at flytte :)

  Det er da vejen frem :)

  Men det der ville irriterer mig mest er da i det kvarter du bor, hvor alt er ensrettet, så man ender med at køre i cirkler… for tænk hvis man kom til at bakke lidt, så får man store skideballer af de lokale.. altså ikke fordi jeg har prøvet det…

 5. The CityGirl

  9. september 2009 — 17:53

  @Ulrik: Ja, det ville have været nærliggende ;-)

  @Tårnet: Det er altså ret meget arbejde det kræver, bare for at få lov til at parkere bilen….
  Man vænner sig til det ensrettede; har fire faste cirkler jeg kører i, hvor jeg normalt altid finder plads (på nær igår). Så jeg er vant til at tage maks. fire forskellige cirkler hvis det er helt galt. Igår var jeg vel oppe på 3157 – eller sådan føltes det i hvert fald!
  Dog har jeg aldrig oplevet nogen lokale give skideballer ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑