The CityGirl

Nu tager du dig fandme sammen!

For lidt søvn, for lidt kaffe, for lidt mad og for mange besværlige forhindringer kan få selv den mest Stærke & Stålsatte Kvinde ned i knæ.
Jeg prøvede det idag. Det var ikke et kønt syn.

Undervejs forsøgte jeg at komme af med aggressionerne til en ven på MSN, men det hjalp ikke så meget – måske fordi han syntes jeg var meget underholdende, omend han gav mig ret, og så havde han bare pissetravlt.

Tilsidst ringede jeg til Romantikeren og speedsnakkede alle de dårlige ting ud af systemet – eller forsøgte i hvert fald. For det hjalp heller ikke vildt meget. Og jeg sad stadig bare og var langtfra Stærk & Stålsat Kvinde, men snarere Lille Pus der godt kunne bruge en krammer.

Så meget Lille Pus, at jeg begyndte at udskyde træning, og overspringshandlede – med arbejde.
Da det gik op for mig, at det var det der skete, blev jeg ærlig talt lidt vred på mig selv! For det kan godt være man ikke kan være Stærk & Stålsat Kvinde hele tiden, og det kan godt være at man godt må være Lille Pus, der har brug for en krammer en gang i mellem – men man skal sgu ikke overspringshandle med arbejde!
Og slet ikke når nu røven er igang med så succesfuld proces, at den næsten kunne få samme beskrivelse som Hitler, i min farmors gamle leksikon: “Opadgående stjerne i tysk politik” – måske lige med undtagelse af det med tysk politik…

Så Lille Pus blev til Stærk & Stålsat Kvinde en times tid, og svedte virkelig meget – og i en rus over sin nye Ipod Shuffle, så dårlig fitness-musik blev skiftet ud med god musik, røg der lige et par maskiner mere med i træningen.

Stærk & Stålsat Kvinde har nu gjort sit arbejde for idag, og er gået hjem – og Lille Pus vil ligge på sofaen med god samvittighed.

Categories: flugt

Fucking Frederiksberg XI: Den Diskrete Perversion » « The VIT’s

2 Comments

  1. Men hvis Lille Pus stadig har brug for et kram så siger hun bare til!

  2. The CityGirl

    4. august 2009 — 21:20

    @Mia: Tak :-)
    Lille Pus kan altid godt bruge et kram, men det er dog ikke så presserende som det var tidligere idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑