The CityGirl

Forbyd dårlig stil!

Nu hvor vi taler så meget om at forbyde diverse ting, her senest burkaen, så synes jeg at skridtet skal tages fuldt ud, og man derfor også skal forbyde en del andre beklædningsgenstande.
Hvis man kan se bort fra, at det egentlig er en voldsom indgriben i den personlige frihed og ikke mindst grundlovsstridigt, så åbner dette virkelig op for et opgør med den dårlige stil.

Objektivt set er en burka jo ikke det mest klædelige; den er faktisk lidt på linie med de der pludderbukser kvinder har rendt rundt i hele sommeren. De der bukser som formerer halvdelen af ens krop (fra taljen og ned) til et uformeligt ingenmandsland, dog med bonus i ekstra meget stof mellem benene.

Ligeledes kunne man udstede forbud mod buksedragten, da det tydeligt kan ses at det kun er kvinder der ikke har kroppen til det, der hopper i den. Dem der egentlig godt ville kunne bære den, har holdt sig for gode til det.

Tennis-sokker i almindelighed, og hvide i særdeleshed skal selvfølgelig også forbydes – og ikke mindst når de ses i selskab med en sandal. I samme boldgade er det jo oplagt at tale om klipklappere, hvor jeg personligt har det meget dårligt med at se mænd i klipklappere, med mindre det er 30 grader varmt.

Helt lavtaljede bukser bør også tages op til revidering. Det er aldrig pænt med rygdeller forårsaget af tøjet, og når folk partout skal købe bukserne et nummer for små, så bør vi jo lovgive om det og forbyde det.

Helt udenfor diskussion er selvfølgelig, at mænd ikke bør rende rundt med udringede t-shirts – det ser mærkeligt ud, og er virkelig ikke pænt. Samtidig skal det også forbydes mænd at gå i tanktoppe/undertrøjer med mindre de er unge og trænede. Efter en vis alder må de altså nøjes med t-shirts (ikke udringet) eller skjorte.

Ydermere vil det selvfølgelig være på sin plads at vedtage et minimum for kjolelængder og hvor nedringet kvinder må være.

Jeg glæder mig til vi indfører god stil!

Categories: mode

Voulez vous coucher avec moi ce soir? » « Fri mig for babyklubben!

2 Comments

  1. Er enig med langt de fleste, dog må i kvinder lige koordinerer lidt. jeg fik at vide at mine vandresandaler var langt mere ufede end klipklapper sidst jeg hørte en mening.

    Ligesom at jeg faktisk syntes at buksedragter på de rigtige opvejer dem som ikke kan bære dem meget :)

    og de der minimums kjolelængder og nedringede kvinder… dem får du ikke mange mænd med på! Der skal du virkeligt ud og jagte et kompromis af rang!

  2. The CityGirl

    19. august 2009 — 20:20

    @Tårnet: Selvfølgelig skal vi lige være enige inden vi lovgiver. Det her er jo bare et par forslag, og kan snildt komme med flere. Men synes bare, at når nu vi er igang kan vi lige så godt gennemgå det hele, og komme med et godt og dækkende lovforslag ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑