The CityGirl

Den lille forskel

Jeg var hårdt ramt igår. Så hårdt, at jeg følte mig nødsaget til at sende en sms til Den Anden Søster, og fortælle hvor skidt jeg havde det, så hun var forberedt på, at jeg eventuelt måtte aflyse aftenens tant og fjas.

Det eneste jeg ville, da vækkeuret ringede, var at flygte fra min krop – alternativt bare sove videre for at komme af med de onde, onde tømmermænd. Teoretisk set kunne jeg også have gjort det, altså det med at sove, men så skulle jeg aflyse opsætning af hylder i soveværelset, og nu havde jeg jo ventet i ugevis på denne dag.

Så jeg valgte hylderne, og hvis ikke det var fordi min krop havde været i undtagelsestilstand på daværende tidspunkt, havde jeg da også jublet og danset en lille sejrsdans, efter de var kommet op. To små hylder kan bare gøre en afgørende forskel, når man er kvinde, og har brug for så mange produkter for at se marginalt menneskelig ud hver dag.

img_0317

img_03161

Efter succesfuld hylde-opsætning kastede jeg mig i sofaen, og forsøgte at gøre mig mentalt og fysisk klar til at mødes med Den Anden Søster. Hun havde heldigvis forstået alvoren af den tidligere besked, så ved fem-tiden skrev hun for at høre om jeg var i live, om jeg hellere ville lave noget andet, om vi skulle aflyse og at hun ellers glædede sig til at se mig.
Det var for mange spørgsmål at svare på, og hvis jeg skulle have skrevet fri-stil havde jeg jo bare skrevet, at jeg helst ville ligge i fosterstilling på min sofa. I stedet undlod jeg let og elegant at svare på noget som helst og dobbelttjekkede blot tidspunktet.

Det lykkedes at komme til at ligne et menneske igen (tak til makeup-producenterne!), og så længe jeg kunne få lov at sidde ned gik det faktisk ret godt – også selvom jeg må have lignet en der ikke kunne finde ud af noget; da vi skulle betale for maden, mente Den Anden Søster at hun skulle overtage, selvom jeg protesterede og mente at jeg godt kunne finde ud af at bruge mit Dankort – og da jeg skulle hente vand i baren, overtog tjeneren straks det hele og jeg fik det i stedet serveret.

Efter et godt måltid mad og en halv flaske hvidvin var jeg i hopla igen. Derfor var det jo helt naturligt at smutte på Oak Room og genoptage nogle gamle succeser – hvilket viste sig at være den helt rigtige beslutning.
For i baren stod den lækreste bartender, og i ren befippelse over at se lækker bartender lave lækre mojitos kom jeg til at indlede en længere samtale om diverse cocktails, fortælle ham at jeg virkelig gerne ville kunne drikke martini og whisky fordi jeg synes det er sejt, men virkelig ikke kan lide det – og generelt bare stå på dybt vand og ikke rigtig vide hvad jeg havde gang i.

Den Anden Søster kunne heller ikke rigtig gennemskue hvad jeg havde gang i, men fandt det yderst underholdende. Da jeg skulle ind og købe igen, var jeg helt teenage-agtig og stillede mig i kø til den lækre bartender, selvom de andre var ledige. Jeg ville gladeligt vente længere tid, og han stod jo også og smilede og flirtede med mig mens han lavede de andre drinks. Men så blev jeg spottet af en af de ledige bartendere, som egentlig meget venligt spurgte “What can I do for you, love?” og helt surmulende svarede “Two cosmopolitans, please…”.

Efter lidt flere cocktails kom Lasse på banen. Lasse var meget ung, syntes jeg var meget lækker, drak ikke cocktails men kun øl og var generelt pisse-irriterende. Tilsidst fattede han, at han ikke kunne score mig, og gav sig i stedet i kast med en ung kvinde der vist mere var hans liga; let påklædt, let på tråden og meget fuld.

Vi efterlod Lasse og den lækre bartender, forlod baren i god ro og orden og trillede hjem på et nogenlunde voksent tidspunkt.

Categories: bytur

Happy in love » « Je t’aime…

2 Comments

 1. Det ser ud som om, der også var et behov for de hylder. :)
   
  Og begrebet “reparationsbajer” findes åbenbart også inden for hvidvin. ;-)

 2. The CityGirl

  9. august 2009 — 16:44

  @Ulrik: Du har ingen idé om hvor stort behovet for hylderne var! Nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg gør med resten, som befinder sig i poser og skabe osv… ;-)

  Og ja, var selv ret overrasket over, at hvidvin kan sparke liv i en ellers død krop – havde lidt forventet det modsatte…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑