The CityGirl

Mail Order Groom

Jeg vil også have en ny kæreste! The Cutting Edge Girl fik sin idag, og har blæret sig en hel del med hvor fantastisk Mr. MBP er; hvor medgørlig, imødekommende og samarbejdsvillig han er – og ikke mindst at han var alle pengene værd.

Jeg vil også have min egen Mr. MBP i stedet for Mr. MB som er begyndt at svigte på tidspunkter han ikke skal svigte – og som er begyndt at sige mærkelige brummelyde i ny og næ, uden nogen grund. Og når kærester begynder at brumme er det jo aldrig et særlig godt tegn.

Ja, jeg kunne også bare gå på nettet og købe min egen nye kæreste, men jeg har bare ikke råd til The State of The Art, og når det kommer til kærlighed, så går man jo ikke på kompromis, vel? Man vil vel ikke have det næstbedste, når man ved at det bedste eksisterer?

Jeg vil også have en kæreste der er lækker, medgørlig, samarbejdsvillig og hvor mit ord er lov!
Jeg vil også have en splinterny MacBook Pro!

Categories: agurketid

Jeg skulle have været dreng » « Metroseksuel vs. Menstruation

2 Comments

  1. Ha! jeg har også fået min ny MBP i går, du må gerne komme forbi og kigge i løbet af dagen (:

  2. The CityGirl

    22. juli 2009 — 14:11

    @Eugene: Er det et komplot, det her? Måske jeg kommer forbi, men det er bare ikke det samme at pille ved andres kærester… :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑