Efter tre flasker brut, en enkelt rød, ukendt antal cosmos, ukendt antal G&T’s/Somersby plus det løse, var vi lidt matte i betrækket her dagen derpå.

Jeg var ekstra mat da jeg på et tidspunkt undervejs endte ud i et tredje grads forhør, hvor det mere lignede “3-mod-1” end en sund snak om mænd og hvad man egentlig har gang i. Pludselig skulle jeg næsten tage stilling til næsten eksistentialistiske ting i mit liv, redegøre for komplicerede forhold og generelt bare forklare det uforklarlige.
“Den man elsker tugter man, som man jo siger, og så elsker vi bare dig lidt mere i aften” blev der sagt, og så måtte jeg jo pænt lade mig elske.

Heldigvis er kærligheden kortvarig og idag kunne vi gå tilbage til masterplanen, og starte dagen på den obligatoriske måde, med at lægge madplaner. Vi var hurtigt igang med at drømme om lækkerier til frokosten og til aftensmaden, og efter de obligatoriske forhandlinger frem og tilbage om, hvad der absolut skulle på bordet, hvad der kunne sorteres fra og hvad der kunne komme i snackbunken var vi klar til at køre afsted til Gilleleje og købe ind.

Vi overvejede om vi skulle punktere ud for huset med de to Porscher, men når man ikke rigtig ved hvordan ejerne ser ud, eller om de ville hjælpe hjælpeløse kvinder med et punkteret dæk, var det alligevel for stor en risiko at løbe halvvejs til Gilleleje.
I stedet tog vi den direkte vej til havnen og blev igen ekspederet af Fiske-Frans, som egentlig kunne være en lille snack i sig selv. Måske man endda skulle overveje sådan en ung, lækker fisker-type, blev der funderet på på vej hjem i bilen.

Om lidt skal fisken tilberedes og alt det andet mad gøres klart, samtidig med vi tager næste etape af Tour de Druk – og jeg er spændt på at se, hvem vi skal elske og tugte i aften.