The CityGirl

Boomerang-mænd

Uddrag af ugens horoskop: “En rig elsker vil helt sikkert tage dig til verdens mest romantiske destination og give dig en oplevelse du aldrig glemmer.”
Umiddelbart lyder det jo meget godt, men jeg synes alligevel det kommer lidt an på hvem Den Rige Elsker er. Mændene i mit liv pt. kan jo som sagt tælles på under én hånd, så det skulle vel være en ny og ukendt mand der skal spille den rolle. Dog synes jeg bare det er lidt stressende hvis jeg skal nå at møde en ny mand, lære ham så meget at kende at jeg vil stikke af med ham, samt også stikke af med ham i denne uge.

Hvis det ikke er en ny modspiller, så må det vel være en af De Udsmidte Mænd, som det egentlig også gik meget godt med at have smidt ud indtil i går aftes, hvor en af dem meldte sin ankomst – eller i hvert fald prøvede på det.
Og hvis ikke det var fordi jeg var travlt optaget af at foræde mig i karameller, se Dynasty, og i øvrigt bruge kvindens sidste våben: Menstruation, så var jeg nok faldet i. Må modvilligt erkende, at det er meget rart at få beskeder fra mænd, og på en eller anden obskur måde er det vel også en smule flatterende at der er nogen der tænker på en når de keder sig på en søndag.
Jeg spurgte ham om han var min Rige Elsker denne uge, men han nægtede pure. Fablede om at han var fattig og noget med finanskrisen og andre ting. Jeg holdt op med at høre efter på et tidspunkt, og tænkte over hvem min Rige Elsker mon så er.

Er det en af de andre Udsmidte Mænd? Kan jeg også forvente at høre fra dem i denne uge?
Det lader jo til (også fra tidligere felt-studier) at det nærmest kan være umuligt at smide mænd ud. At selvom man viser dem døren gang på gang, så dukker de op igen, og lader for det meste som om der ikke er sket noget.
Det er som de tænker (eller netop ikke), at når der er gået nogle uger, så er alting bare som før, og så er det man sidder en søndag aften og får en kæk besked, som om intet er hændt.

Skal man virkelig tage det allersidste våben i brug og erklære sin kærlighed til dem, for at få dem til at forsvinde helt med halen mellem benene og usammenhængende undskyldninger?
Jeg har ikke lyst til det. Jeg er jo lige så skræmt over at sige det som de er, og tænk nu hvis de svarer “Lige over!”, så sidder man i saksen med en mand man egentlig har smidt ud.
Hvor kikset vil det ikke være at skulle forklare, at man ikke mente det, og det bare var for at få dem til at forsvinde.
Alternativt kan man jo svare “Top!”, bestille brylluppet, købe huset i forstæderne og melde sig ind i Politiken Plus, mens man maler børneværelset.

Jeg kan ikke finde ud af det. Jeg troede jo det var nok at sige “Jeg vil ikke det her mere. Jeg vil ikke have dig. Jeg vil have mere i mit liv.” – men det lader til at der skal stærkere midler i brug.

Categories: mænd

Fejl-castet » « Prins Henrik Carl Joachim Alain

11 Comments

 1. @CG:
  “Jeg kan ikke finde ud af det. Jeg troede jo det var nok at sige “Jeg vil ikke det her mere. Jeg vil ikke have dig. Jeg vil have mere i mit liv.” – men det lader til at der skal stærkere midler i brug.”
  .
  Naturligvis. Du siger jo indirekte, at når de mener, der kan give mere, så skal de kontakte dig igen.

 2. The CityGirl

  27. juli 2009 — 16:33

  @Allan Schmidt: Er det ikke ret direkte “Jeg vil ikke have dig” ? Underminerer “Jeg vil have mere i mit liv” den foregående sætning?

  Synes ellers det hele var meget klart og konkret….

 3. “Jeg vil have mere i mit liv” kan betyde, at du tilføjer et “lige nu” til sætningen “Jeg vil ikke have dig”.
  .
  Simpelt ikke?
  .
  Og så den obligatoriske: Det er naturligvis ikke alle mænd, der er sådan. Bare dem, der kommer tilbage igen og igen.

 4. Klaus Pagh hvem ellers?

  Danmarks rigeste og flotteste ungkarl.

 5. The CityGirl

  27. juli 2009 — 23:43

  @Allan Schmidt: Nah… det ville sgu da kræve hjernekapacitet for at nå frem til en så snirklet analyse… er det ikke lidt for overdrevet?

  @Morfar: Jeg er sgu da for gammel til Klaus Pagh! Der må man da maks være 20?

 6. Jeg vil give Allan ret. En del af vejen.
  Mænd, især dem som er såret og afvist, søger virkelig den helt firkantede forklaringer, og man (!) skal ikke give dem det mindste håb, i den afslutning!
  De – mændende – er lidt som hunde; de forstår ikke lange, forklarende særtninger! De skal een klar “ordre”, og ikke efterfølgende forklaring.

  ” Jeg vil ikke have dig!” Punktum!

  Så ikke stærkere midler, men kortere sætninger og ingen forklaringer!

 7. The CityGirl

  28. juli 2009 — 11:55

  @Niels: Synes ellers det var korte sætninger uden håb, jeg havde gang i, men åbenbart skal lix-tallet endnu længere ned ;-)

 8. Tjooo, men man høre det, man vil høre. Og filtrere det fra, man ikke har brug for!

 9. Klaus vil gerne gøre en undtagelse i dit tilfælde jeg har spurgt ham ad.

 10. The CityGirl

  28. juli 2009 — 22:32

  @Niels: Ja, selektiv hørelse og hukommelse.. Praktiserer det selv en del, og troede faktisk jeg var en af de værste til det. Men der kan man bare se!

  @Morfar: Lucky me…. Hvor tager han mig så hen? Og hvornår skal vi afsted?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑