The CityGirl

Hysteri eller Historie?

Hvis man endnu ikke ved, at Michael Jackson er død, så kan det kun være fordi man er døv-blind eller sidder et meget afsides sted i verden.

Dagen igennem har jeg siddet og set verden gå amok i det her: Alle kommenterer hvor der kommenteres kan, tv-stationerne sender det stadig som breaking news at han er død og nu begynder der at poppe events op, som eksempelvis den koncert på Rådhuspladsen i aften, der er i gang med at blive stablet på benene – og så at man ser endeløse billeder og klip med fans der sørger.

Det er fuldstændig vanvittigt så meget information der ryger igennem medierne og nettet i disse timer – og det stopper jo ikke her. Så skal vi have begravelsen, så skal boet gøres op, så skal arvingerne og/eller kreditorerne slås, og først der kan det måske begynde at ebbe ud.

Selvom jeg aldrig har været Michael Jackson fan, så synes jeg også det er lidt underligt, men er allerede ved at have fået nok.
Måske er det alligevel meget godt, at der er ferie lige rundt om hjørnet, hvor man kan tage i sommerhus uden internet.

Categories: agurketid

And all that jazz » « Den dag Internettet nedsmeltede

2 Comments

  1. I tilfælde af døvblinde læsere, ringer du bare. Så er der en tolkning på huset;)

  2. The CityGirl

    27. juni 2009 — 12:57

    @Linda: Yes, det ved jeg – og en eller anden dag håber jeg sgu jeg får brug for det, for jeg synes det er et totalt sejt tilbud at have! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑