The CityGirl

Fem kys for en pizza

Klokken to i eftermiddags fik jeg den første mail med spørgsmålet “Mangler du nøgen omsorg?”
En halv time efter afslog jeg pænt, og fik at vide, at jeg bare kunne sige til, hvis jeg havde brug for hjælp til noget.
Jeg foreslog hyldeophængning, men fortrød egentlig med det samme, for Mr. X er ikke den handy type – overhovedet!

Men manden var pludselig meget opsat på at hænge de her hylder op hjemme hos mig, og 43 mails senere, havde jeg ikke fået rodet mig ud af det endnu, uagtet at jeg havde forsøgt mange andre ting – deriblandt også bare at ignorere.
Jeg forbandede at jeg overhovedet havde svaret på den første mail, fordi jeg orkede faktisk ikke manden, og havde planlagt at skulle bruge aftenen på Paris og finde hotel og fly og generelt få et overblik over byen.

Men desværre er sommerferien startet på arbejde, så arbejdsbyrden var så let, at jeg vel egentlig kunne have klaret det på 2 timer, og havde virkelig svært ved at strække det ud over otte – derfor var det også lidt for fristende at svare på denne mail, og dermed få underholdning resten af dagen.

Det er rigtig nok at jeg skal have hængt nogle hylder op, og jeg ved også hvor de skal være – men hylderne er ikke i hus endnu, så jeg sad og fik angstscenarier om at skulle skynde mig i Ikea, og finde et eller andet bras, som den uhandy mand kunne få lov til at hænge op på en væg som formentlig ville smuldre.
Med andre ord: Jeg kunne ikke overskue at have uautoriserede idioter med powertools nær min væg!
Så jeg tog den nemme udvej og skrev tilsidst bare at jeg smuttede og at han måtte have en god aften.

I sikkerhed i Irma stod jeg så og prøvede at memorere indkøbslisten på køleskabet, da telefonen pludselig bippede: “Smører dig gerne ind. Var bare lige til møde. Hvad tid skal jeg komme?”.
Ja, jeg havde fået emnet mere over på at jeg skulle have smurt min Tricolore-krop ind i aftersun, og lidt væk fra nedrivning af væg, men synes selv jeg havde afsluttet den da havde lukket computeren ned – og synes bestemt ikke jeg havde aftalt noget så konkret.

Jeg prøvede at skrive at jeg ikke syntes han skulle komme forbi bare for at smøre mig ind og gå igen, men han var hverken til at hugge eller stikke i. Derfor handlede samtalen pludselig om aftensmad, og efter jeg havde afslået at lave mad til ham, lå jeg i forhandlinger om kys for pizza. Jeg gav mig tilsidst, og vi endte på 1-5 kys alt efter kvaliteten på pizzaen.

Således fik jeg byttet mig til en fortrinlig aftensmad bestående af pizza, salat, isdessert og en øl for bare fem kys.

Ulempen er så, at der nu ligger en snorkende mand i min seng nu, som bare lige skulle have en lur. Jeg forudser, at det bliver en lur på omkring 8 timer, med mindre jeg også kan kysse ham væk igen?

Categories: kommunikation

How can you say No to this? » « Stik mig en burka!

3 Comments

  1. . . Og HVA er problemet, din heldige kælling. . . Kys away!

  2. The CityGirl

    30. juni 2009 — 10:17

    @Pedrsn: Problemet var vel, at jeg ikke fik kigget nærmere på Paris, og at min seng var optaget af en snorkende mand….
    Men okay, fik fin middag for fem kys, og det er vel ok ;-)

  3. Nemlig, noget for noget! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑