The CityGirl

And all that jazz

Man kan vælte rundt i en kæk brandert fredag aften, for derefter at sidde helt civiliseret til middagsselskab lørdag aften og drikke vin og cocktails uden at blive særlig fuld.

Det er tilladt for børn at springe over i køen ved toiletterne i Kongens Have for “de kan jo heller ikke rigtig holde sig i den alder”. Det kan vi andre sgu heller ikke i vores alder! Vi har Tena der truer forude, og som kun kommer tættere på hver gang dit barn pisser før mig!

Rabarber hedder rhubarb på engelsk.

En rød kjole på bar udløser et vandfald af komplimenter og erklæringer.

Ved cykeltælling på Dronning Louises bro, tæller jeg åbenbart for to når jeg passerer kl. 02.20, og at jeg ikke registrerer at jeg bliver tæller når jeg passerer der kl. 05.30. Spørgsmålet er så om min røv er for stor, eller om Klaus Bondam har fiflet med tælleren.

En flaske shampoo kan gøre dig handicappet, hvis den falder helt rigtigt ned på dine tæer.

Jeg kan ikke gå hjem fra en bytur med The Cutting Edge Girl kl. tre; det er afprøvet og er fysisk umuligt.

På en café i Odense er der tjenere som er lækre og villige, og som er fb-stalkere.

DJ Ötzi i virkeligheden er en 75 årig sur mand med læderhud iført undertrøje og meget korte shorts, som sidder og læser avis på Andys fredag nat – og du skal ikke komme og fortælle ham noget om finanskrisen!

Jeg kaster dårligere end en tøs, men bliver bedre og bedre til det når jeg indtager alkohol.

Man kan få kaffe på Andys, og det er okay at nyde et fransk Kinderæg avec surprise til.

Der findes norske arkitekter.

Fugle, der synger ude foran ens vindue, når man skal sove, burde skydes. Faktisk burde man automatisk have jagttegn når man bor i byen, og have frit lejde til at udrydde den natur, man jo faktisk har fravalgt ved at bosætte sig her.

Jeg har en tidligere karriere i et band sammen med The Cutting Edge Girl og vi gik i opløsning pga. uenighed om navnet. (Antal solgte plader: Ukendt)

Categories: weekend

Liberté, Égalité, Fraternité » « Hysteri eller Historie?

1 Comment

  1. Måske er det ikke cykler, men cykelhjul, der bliver talt? :P Få en eller anden til at prøve med en trehjulet cykel og se, om den så tæller tre gange.
     
    Det problem med fuglene har jeg mærkeligt nok ikke heroppe. Til gengæld burde det f*#@! være strengt forbudt at køre rundt med en motorplæneklipper søndag morgen klokken 9-agtigt.
     
    Hvad hed jeres plade? Måske man kan være heldig at finde den på eBay. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑