The CityGirl

Tour de Druk

Klokken 22.01 væltede vi ind i Tivoli for at høre Fredagsrock. Heldigvis spillede Kira først, så vi slap for at høre for meget på Jens Unmack. Som en anden flok teenagere stod vi og skreg “Suuuune! We looove you!” efter Jens Unmack et par gange eller ti, inden mens vi drak vores øl færdig inden vi skred.

Så videre på Bobi Bar til et par omgange der, inden de lukkede, for så at indgå i noget turbo druk på Andy’s. Åbenbart er vi så fantastiske, at kendte mennesker skal hænge ud de samme steder som os. Sidste gang var det David Owe som prøvede at få vores opmærksomhed på Bobi Bar, og igår var det Dejan Cukic der skulle komme med kække og flirtende bemærkninger i baren. (Jeg skulle bare bestille øl, og gik efter det sted i baren, hvor det var nemmest at mase sig igennem. At det så var der Dejan stod, havde ikke så meget med sagen at gøre… Men jeg lader ham gerne blive i troen!)

Da The Cutting Edge Girl gentagne gange nægtede mig at tegne på hendes arm, tænkte jeg, at det vist var mit stikord til at tage hjem. Når det kun var unge fyre der måtte tegne på hende, syntes jeg ligesom ikke at jeg havde mere to-do-listen.
Så jeg tog mig sammen, væltede ud fra Andy’s og konstaterede at klokken var seks, solen skinnede fra en skyfri himmel og fuglene sang.

Idag har jeg forsøgt ikke at dø hele dagen, og nu begynder det at ligne noget. Jeg går mod levesiden og kan nu overskue at skrive sms’er der indeholder mere end et “Ok”.

Categories: bytur

Din lorte-farisær! » « Det er ikke dig, det er mig…

9 Comments

 1. Ville gerne have set Suuuuune :(

 2. The CityGirl

  2. maj 2009 — 21:58

  @Morfar: Ja, Sune-drengen manglede lissom… Og så var det da totalt antiklimaks at sætte ham Loveshop-idioten ind i stedet…
  Men han var nok den eneste der kunne med så kort varsel ;-)

 3. Ah, Gothersgade dér klokken sol om morgenen – det er godtnok længe siden jeg har været der.
  .
  Gad vide hvordan de tager imod leoparder i vore dage? Der var jo noget med en der blev parteret af en leopard efter et besøg der for nogle år siden…

 4. Der var sygt mange mennesker på bobi bar i går, for fanden. . . Vi kørte lige forbi på vej hjem, og . . . Jeez main!! . . . Udover dét, så var det mere tour de glasskår . For åbenbart er det vildt 1maj pligt at smadre sin tuborg ned i asfalten !? :) hep . .

 5. @Pedrsn: Glasskår i alle Lande, fordeler Eder!?

 6. Her to dage efter kan jeg stadig smage de 60 pakker Cecil jeg indhalerede passivt på ovennævnte steder :( – tak for en fed aften søde tøs ;)

 7. Jeg kan se du frekventerer den samme dødsrute som jeg ;-)

 8. The CityGirl

  3. maj 2009 — 22:21

  @Leoparddrengen: Du får det til at lyde som en rar ting, men sandheden er jo, at Gothersgade kl. seks om morgenen bare er helvedes forgård….

  @pedrsn: Jae… nu du siger det, så var der vist ret mange mennesker…. husker nu ikke noget særligt om glasskår, men hvis du siger det, så er det jo rigtigt ;-)

  @Anita: Tak i lige måde ;-)
  Og så gjorde vi jo arbejdet godt – du har jo ti år uden smøger at indhente ;-)

  @splejsen: Og dødsrute er lige præcis hvad det er! ;-)

 9. @CG: Jeg husker det egentlig også som en rar ting – men hukommelse kan selvfølgelig snyde, og det er jo længe siden. Men syntes som regel først næste dag var dårlig.
  .
  Muligvis hjælper det at gå hjem, i stedet for det der taxa-snyd; men det ved jeg godt jeg nok ikke kommer langt med hos dig ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑