The CityGirl

Tjolahop Tjolahej Tjolahopsasa

Jeg har idag taget hul på en periode, som med garanti kommer til at blive interessant, og med garanti kommer til at kaste adskillige raseri anfald af sig.

Mine krøller er næsten forsvundet igen, og jeg har besluttet mig for at skåne håret, og ikke lade det permanente igen, selvom det helt klart ville være den nemmeste løsning på problemet!
Dermed skal jeg nu finde på en masse andre krumspring med håret, mens jeg venter på, at det bliver en passende længde igen – og samtidig kan jeg så pænt lære ikke at gå til frisøren, når jeg er rasende på en mand.

Idag har vi en Pippi anno 1960erne – for kjole og støvler ligner bestemt noget fra min mors ungdom, mens mit forsøg på noget med håret er endt i en kæk Pippi-ting.
Det var meningen at det skulle være franske fletninger, men da jeg i virkeligheden ikke kan lave franske fletninger, ligner det bare, at jeg har sovet med almindelige fletninger, og dermed blevet lidt for kæk Pippi-wannabe.

Jeg glæder mig over at rodet hår er in, og ser frem til at blive mester i alskens mærkelige frisurer, for at dække over hårets belastende længde!
Og hvis alt går galt, er jeg glad for at jeg i det mindste har gode ben, så jeg kan trække i lårkort og på den måde fjerne fokus fra håret…

Categories: frisør

Det er tid til kærlighed » « Din lorte-farisær!

2 Comments

  1. Så skal du vel også have en hest? Det løser jo problemet med cyklen. Og vil være vildt populært i din ejerforening! + større chance for at PET vil interessere sig for dig!! Og vil passe rigtigt godt til lårkort!!!

  2. The CityGirl

    4. maj 2009 — 17:56

    @Leoparddrengen: Nej, ikke nogen hest.
    Jeg kan ikke lide heste. De er onde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑