The CityGirl

She’s just not that into you

Igår aftes fik jeg ikke bare én, men to beskeder fra to forskellige mænd der begge ikke er særlig tilfredse med min indsats.

På den ene side står der en Ung Hollænder og synes det er helt vildt kært at jeg ikke skriver til ham selvom vi har aftalt det, og på den anden side står en fornærmet Mr. X og skriver desperate beskeder og kan ikke forstå at jeg ikke hiver fat i ham.
Midt i det hele står jeg så, og aner ærlig talt ikke rigtig hvad jeg vil.

Jeg véd at jeg responderer utrolig dårligt på ordrer fra mænd, og jeg véd, at hvis der bliver prøvet for hårdt på den forkerte måde, så lukker jeg bare af.
Så gider jeg ikke, og så er det ligegyldigt, hvor mange mails og sms’er og brevduer der er blevet smidt efter mig. Uanset hvor vild jeg er med manden eller forelsket, så bliver jeg bare kontrær.

Det kan Den Unge Hollænder selvfølgelig ikke vide endnu, så han er et eller andet sted lovlig undskyldt, men Mr. X burde vide bedre, og bestemt vide, at det ikke er måden at få mig i tale på, og dermed slet ikke lokket med til noget som helst.

Nu ligger boldene så igen hos mig, hvilket de jo faktisk har gjort hele tiden, og der bliver de sgu nok liggende et godt stykke tid indtil jeg er færdig med at være kontrær.

Categories: forhold, mænd

Sæbe… Sanex… sexet…? » « Pas på! Han har en pistol!

3 Comments

  1. Kan se på kalenderen at du skal møde Max Hollænder på tirsdag :)

  2. The CityGirl

    17. maj 2009 — 20:14

    @Jae… måske… har selvfølgelig ikke sagt noget til ham endnu, men prøver bare at tage mig sammen… ;-)

  3. jaja husk trusserne ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑