The CityGirl

Sæbe… Sanex… sexet…?

Sæbe er et produkt vi alle skal have (dem af os som går op i at være rene), og der er specielt ét produkt, som har taget mændene med storm: Sanex.

Heldigt for mændene fåes dette produkt i økonomikøb, for det er jo virkelig praktisk; så behøver man ikke købe ind så tit, der er nok til to, og det er jo et unisex produkt, som man sagtens kan byde en pige der er på besøg, er det ikke?

Det er faktisk ret vildt, at samtlige mænd er blevet fanget af dette produkt, og specielt at de alle er faldet for den store økonomimodel, som er helt fantastisk uhandy i et bad.

Jeg kender adskillige kvinder, som har brugt år på at vriste mænd ud af Sanex-vanen, fordi det simpelthen bare er et hadeprodukt for kvinder på linie med Axe!

Kære Mænd,
Det er helt korrekt at vi bruger Sanex når vi er hjemme hos jer, men det er jo fordi der ikke er andet. Valget står mellem at vaske sig i  Sanex eller en eller anden obskur mærkelig shampoo.
Vi synes ikke godt om duften af Sanex, vi kan ikke forstå hvorfor I er så vilde med det og vi arbejder alle hårdt for at fjerne dette produkt fra jordens overflade.

Det er ikke fordi vi kan lide det, at det virker som om vi bruger så meget af det. Det er fordi den er mega uhandy og vi taber den, eller også hælder vi ganske enkelt stadset ud.
Vi synes ikke om duften, fordi den ikke lugter særlig godt. Vi synes ikke om sæbe i økonomipak, fordi det er skide uhandy og fylder alt for meget i badet. Vi hader Sanex og ville ønske I gjorde det samme!

Categories: mænd

Oprykning i ligaen » « She’s just not that into you

13 Comments

 1. Det kunne være man skulle overveje sanex en ekstra gang :-)

 2. Nedtur for leoparddrengen, at han ikke kom først med en kommentar!!!!!!

 3. @Clarke: Nedtur for Clarke at han er nedtur.

  @CG: Sanex er bare praktisk-t og vi ved jo alle at mænd er vild med store versioner af alt – motorer, bryster og ja, shampooflasker :)

 4. Jeg kan egentligt meget godt lide Sanex. Måske fordi jeg forbinder det lækre nøgne mænd og sex, da det som regel er i en kombination af den slags, jeg kommer i kontakt med Sanex. Efterfølgende altså. Så måske er jeg blevet hjernevasket.

  Men må nok indrømme, at det er længe siden efterhånden… hmmm… jeg savner Sanex.

 5. Hmmm – jeg bruger da altså Sanex – måske jeg bare er meget i kontakt med mine maskuline sider?

 6. åh, jamen du er da for skøn! Har i 3 stive timer siddet og klikket rundt på din blog – hold kæft en type! Skide meget karisma, helt sikkert en blog til listen!

  KH Gina på 18 :-)

  http://www.ginajaqueline.wordpress.com

 7. @CG:
  Tak for for inspiration fra indlægget – jeg måtte tænke længere over det, hvilket førte til dette:
  http://leoparddrengen.blogspot.com/2009/05/om-mnd-kvinder-og-lidt-om-tis.html

 8. Hmm, det er her, jeg ikke kan finde ud af, om det er godt eller skidt, at jeg aldrig har brugt det der Sanex… (Og det er altså ikke fordi, jeg ikke bruger sæbe. ;P )
   
  God rejse! :)

 9. mmmmmm, sanex er da i orden. . .

  måske netop fordi den vækker så mange minder. Eller noget! :D
  tilgengæld er det da lige før man kommer til skade, når man prøver at løfte den der tunge bandit!
  Eller noget! ;-]

 10. @Pedrsn:
  Ja, det fik jeg også at vide for nylig. Det havde nu ikke noget med sanex at gøre…
  .
  (Tak for aflevering, den var lige til højrebenet :) )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑