The CityGirl

Ny strategi

Der var ikke meget ynk og sympati at hente fra Pingvin-Entusiasten igår. Ingen af mine argumenter bed på hende, og der hvor jeg regnede med at få lidt ynk og sympati, fik jeg i stedet en svada om troen på Gud, og at jeg da ikke kunne holde ham ansvarlig, hvis jeg ikke troede på ham.

Det er jo sådan set rigtig nok, men da jeg ikke var i humør til større filosofiske samtaler, blev jeg i stedet bare tøsefornærmet, og fastholdt, at det altså var synd for mig, at alting gik galt i øjeblikket.
Vi ringede af inden vi røg helt i totterne på hinanden, og modvilligt forsøgte jeg at tage skeen i den anden hånd.

Jeg tænkte, at jeg ikke længere ville sidde passivt og vente på den næste katastrofe, at det måske kunne ændre tingene hvis jeg selv begyndte at opsøge katastrofer, hvis jeg selv var med til at skabe katastroferne og hvis jeg kunne have en vis kontrol over katastroferne.

På vej hjem tænkte jeg over hvordan jeg skulle gøre dette, og pludselig kom løsningen helt af sig selv!
Jeg havde modtaget adskillige spasser-agtige beskeder fra Mr. X og tilsidst kvitteret jeg med en besked om, at han burde stoppe det der crap og i stedet gøre noget ved tingene. I hans hjerne var det en invitation til at komme over, og efter jeg havde fået lejlighed til at skælde ham lidt ud i sms’erne frem og tilbage, sagde jeg ok til hans såkaldte “tilbud”.

Helt bevidst om, at jeg selv indbød til katastrofe, men gjorde det i forsøg på at stoppe tingene og få kontrol over situationen, sidder jeg idag, og synes måske ikke rigtig der er kommet det ud af det, man kunne forvente.

Selvom det var rart at blive kysset på, sidder jeg alligevel idag med en trang til at anlægge civilt søgsmål for manglende søvn, samt et krav om massage.

Er lidt i tvivl om den nye strategi; om jeg skal fortsætte med at opsøge flere katastrofer, eller om jeg skal gå tilbage til den passive offerrolle.

Categories: uretfærdighed, uventet drejning

Ikke noget planlagt » « Det er tid til kærlighed

1 Comment

  1. For det første: jeg synes pr princip også det er synd for dig, så du er ikke alene!
    .
    For det andet: jeg tror det dér katastrofesurfing kan være meget smart, men det kræver at det er dig der er i kontrol. Måske skal du bare starte med at opsøge nogle små nogle, så du kan lære katastrofekontrolteknikken, og så gå videre til lidt større, indtil du kan påtage dig the grandmother of all catastrophes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑