The CityGirl

Nød lærer nøgen kvinde…

Vi har nu konstateret at jeg ikke kan administrere klipklappere, at jeg har en dårlig karma hvad angår badeværelsesafløb, at jeg stort set altid fejler i et køkken og at jeg kun under stort pres kan opføre mig ordentligt.
Nu kan vi så føje et nyt punkt til listen, og konstatere, at jeg heller ikke kan administrere solen:

sol

Eftersom det var lettere overskyet da jeg tog hjemmefra, og jeg på ingen måde tænkte over, at den t-shirt jeg havde på var stærkt nedringet bagtil, så jeg jo ingen grund til at smøre mig ind i solcreme, eller tage den med i tasken for den sags skyld.

Så efter et par timers kaffedrinkning i solen med Blog-Pigen, kunne der konstateres solskoldning.

Men hvor der er problemer, er der også løsninger!
Jeg tænkte, at nu hvor Mr. X havde forsøgt at aktivere mig igår, var det vel kun rimeligt at han kunne hjælpe en kvinde i nød.
Så jeg skrev til ham at jeg var blevet skadet et sted jeg ikke kunne nå, og havde brug for hans hjælp. Han forstod alvoren, og indvilligede i at hjælpe. Da jeg troede jeg havde sealed the deal, skulle han pludselig spille kostbar og havde pludselig vigtige aftaler og jeg ved ikke hvad, og kunne først sent i aften.

Ikke godt nok for en kvinde i nød, så i bedste tøsefornærmede stil svarede jeg at det var for sent, og at jeg måtte finde en anden løsning – for derefter at gå hjem og helt hidsigt forsøge at smøre creme steder hvor man ikke kan nå.

Jeg er ikke meget for at indrømme det, men her ville det faktisk have været meget rart med en kæreste – eller bare en roommate, som kunne hjælpe med indsmøring og omsorg.

Categories: krise

Fucking Frederiksberg IX » « Sød Tøs, Pæn Pige

6 Comments

 1. Forstår jeg godt…. det er da ærlig talt også for tyndt af Mr X, som ligegyldigt hvad jeres forhold er, viser at han ikke er en gentleman. Ja, undskyld mig. Tilgendgæld har du vel en god historie at fortælle din mor, som straf.
  .
  Og så har du en god røv iøvrigt. Men det ved du selvfølgeligt godt.

 2. Iaawsaa! Det ser ud til at gøre naller. Måske skulle du montere en mannequin-arm på væggen som du kan bruge til den slags. Så hælder du lige lidt solcreme på hånden og gnider dig op af den :-D Creepy at have sådan en monteret på væggen, men totalt handy om jeg må være så fri…

 3. The CityGirl

  31. maj 2009 — 23:17

  @Ja, ringede faktisk for at fortælle det, men hun var igang med at ombetrække en te-hætte, og det var lidt svært at få hendes opmærksomhed…

  @Inanna: Det er faktisk ikke en helt dum idé!
  Så skal jeg bare have fat i en mannequin arm og finde ud af hvordan man monterer sådan en på væggen…. men det er jo bare detaljer! ;-)

 4. @CG: Det er godtnok sådan noget hun sikkert synes virker meget smart i øjeblikket, men som i den grad hævner sig når du skriver nogle memoirer. Men vi er nok indtil videre nødt til at indrømme 1-0 til din mor.
  .
  Te-hætter er feje tricks!
  .
  @Inanna: Ja, lidt creepy. Der er et eller andet japansk horror over det et sted.

 5. Ej, CG. Du skal sgu passe på dig selv. :/ Efter sigende kan man i sidste ende dø af det der, hvis man er uheldig nok. Og det ser vi altså ikke gerne, at du gør.
   
  Kom Mr. X så sent på aftenen og fiksede det?

 6. The CityGirl

  1. juni 2009 — 19:14

  @Leoparddrengen: Nejnej, hun har ikke fået nogen point overhovedet! Det er jo (desværre) en ret almindelig ting for mig at få sære forbrændinger, så jeg ser det bare som en hverdagsting i sommermånederne…

  @Ulrik: Jeg tror jeg overlever; har præsteret at gøre det på den ene eller anden måde de sidste 28 år, så er i god træning ;-)

  Mr. X kom ikke, men kørte ud til ham, og han smurte mig meget sødt ind op til flere gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑