The CityGirl

Lidt Pierre-gravid

Så kom man hjem til virkeligheden, og temperaturer der på ingen måde matcher at være Nice-nøgen, som er et af mange begreber vi har udviklet under sydens sol.
Åbenbart var de shorts jeg havde købt forinden en del mere gennemsigtige end først antaget, og da outfittet blev komplet med en halv (hel?) gennemsigtig t-shirt, var begrebet Nice-nøgen på plads.
Det gode ved Nice-nøgen er, at det passer utrolig godt til at være lidt Pierre-gravid, som jeg meget hurtigt blev.

Pierre var den nuttede tjener, som servicerede os nede på caféen på havnen, og traditionen tro, skal jeg jo altid forelske mig lidt i en af de tjenere vi møder på vores vej.
Der gik ikke mere end 24 timer før Pierre-graviditeten kunne ses, og jeg ved ikke rigtig hvornår jeg kommer af med den igen. Jeg tror dog mest den består af muslinger, østers, croissanter, salade niciose, is, café creme og vin, og fylder mine bukser ud til UG. Nogen ville måske kalde det Nice-fed, men jeg hælder mere til Pierre-gravid – og hvis det bliver en dreng skal han hedder Egil.

For Egil mødte vi op til flere gange undervejs. Den første (og originale) var i flyet; en halvstiv, meget irriterende svensker med mærkelig gang, som både stewardesserne og konen skældte ud. Først fik han meget bestemt at vide i flyet at han “lige skulle sætte sig ned i fem minutter” og senere i bussen fra lufthavnen fik han meget svensk råbende skældud.

Til vores store overraskelse stødte vi også på den italienske udgave af ham, som fik underholdt en hel fiskerestaurant nede på havnen med at han havde bygget Eiffeltårnet, samtidig med at han drak champagne med alle og købte træskildpadder af afrikanerne.
Til slut så vi også den afrikanske udgave, som medvirkede i et stort drama med en anden afrikaner på Palace Justice.

Den kvindelige udgave af Egil hedder Bente og er svensk stewardesse på Transavia, som råber ned i mikrofonen mens hun fortæller hvor den nærmeste exit udgang er. Hun blev faktisk ved med at underholde på hele flyturen, hvilket resulterede i, at jeg mange gange, og højere og højere, svarede hende med et “Nu holder du fandme kæft, Bente!”.

Men vi overlevede Egil og Bente, vi undgik behændigt Kvæleren fra Nice som gav os Dødens Blik, der var numseflet i sengen og tivoli i trussen, der var sproglige forviklinger og kække svar (“Can I take your fire?” – Nej, men du må tage min blomst!), der var duftforviklinger i Fragonard i Eze som udløste snifning af albuer (det var lige før knæene kom i brug), det blev konstateret at jeg ikke er gammel nok til at administrere klipklappere, der var intensiv jagt på espadrillas (dog uden forløsning), og så var der Pierre og Nice-nøgen og Pierre-gravid.

Categories: ferie, nice

Jeg savner Pierre » « Postkort fra Nice: Lidt af tis, lidt af sved

7 Comments

 1. Længe leve Pierre!! . . :-).

 2. Lyder som en fabulous tur. Velkommen tilbage til Danmark.
  .
  Nu bliver det alligevel lidt varmt, så måske kan du være Københavner-nøgen.
  Så længe du ikke er Amager-nøgen for det er vist noget skummelt noget.

 3. Jeg holder også på, at gennemsigtigt tøj er universelt… mere af det i København, tak! Så kunne vi da få noget underholdning i gadebilledet.. :-)

 4. The CityGirl

  25. maj 2009 — 15:09

  @Leoparddrengen: Takker

  @pedrsn: Oui! Overvejer om man måske skulle ophøje ham til helgen? De er jo lidt katolske og inde i sådan noget geil dernede…

  @Allan Schmidt: Jae… jeg er bare ikke sikker på hvordan Københavner-nøgen skal være… Men du har ret i, at det ikke skal være Amager-nøgen!

  @Belle Blues: Skal vi starte en nøgen-tøjs-revolution? ;-)

 5. Bente..gode gamle Bente…

 6. Nå, nu er der også kommet London-nøgen; eller er det EU-nøgen?
  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22659885.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑