The CityGirl

Kvinder er også mennesker

Jeg har altid været nysgerrig efter hvordan jeg er når jeg sover; om jeg snorker, taler i søvne, sparker eller gør andre mærkelige ting.
Alle de mænd der i tidens løb har fået æren af at dele seng med mig, har bedyret at jeg er helt stille og rolig i sengen, når jeg sover, men pudsigt nok har stort set alle mine veninder nogle helt andre historier at fortælle!

Således gav jeg åbenbart det ene natteshow efter det andet til Romantikeren på vores tur til Nice. Den første nat var jeg åbenbart meget kærlig og følte for at ligge meget tæt op ad hende, den anden nat underholdt jeg med små klynk, støn og andre mærkelige lyde, den tredje nat hostede jeg igennem og den fjerde nat snorkede jeg til den helt store guldmedalje. Så meget at jeg ikke engang fik et “Godmorgen” om morgenen, men et meget surt “Hold kæft, hvor har du bare snorket hele natten!”.

Pingvin-Entusiasten kan også fortælle historier om hvor kærlig jeg kan være i søvne, ligesom hun også kan fortælle om spark og snork, og bare generelt irriterende sove-adfærd.

Min søster er nok mere enig med mændene; sidst jeg delte en seng med hende, fortalte hun næste morgen, at hun i løbet af natten havde troet jeg var død, fordi jeg åbenbart havde ligget helt stille og ikke sagt en lyd.

Umiddelbart synes jeg, at jeg vælger de forkerte at være kærlige overfor i sengen – og hvis jeg virkelig snorker, så vil det da være mere retfærdigt at udøve snork overfor de mænd som også snorker, så de måske kan lære hvor anstrengende sådan noget er at ligge ved siden af?

Man kunne tro, at jeg er mere afslappet når jeg bare sover ved siden af veninder, og det er sikkert også rigtigt i nogle få tilfælde af mænd – men faktisk synes jeg at der er udvalgte mænd, som jeg er mere afslappet overfor end veninderne i sengen.

Så jeg tænker også lidt, at måske tør mændene ikke sige til kvinder at de snorker? At snork hører til i kategorien som prutter, som jo ikke eksisterer hos en kvinde. For kvinder dufter jo altid af roser, og tisser kun på toilettet – hvis de da overhovedet gør det, og ikke kun retter på makeuppen derude.

Jeg medgiver, at snork ikke er særlig feminint og det ville da være rart hvis man bare kunne sove på den helt feminine måde, hvor dyne og lagen og pude ser lige så nystrøgne ud næste morgen, hvor ens hår ikke står til den ene side når man vågner, hvor makeuppen sidder perfekt (de dage hvor man ikke har orket at fjerne den), hvor ens mund stadig smager af en frisk omgang tandbørstning og hvor man ikke har pudemærker på kinden.

Men kvinder er faktisk også mennesker, og det er jo som sagt menneskeligt at fejle.

Categories: søvn

Mit liv som Hollywood-film » « Start-guide

5 Comments

 1. Der er jo nok en sandhed i at mænd ofte ikke vil sige den slags til en kvinde… at spørge om det, svarer vel lidt til den der med “ser min røv stor ud i de her?”
  .
  Når det er sagt, har jeg selv oplevet at gravides søvnmønstre og snorkeadfærd kan ændres mens det står på; og da du jo nu var Pierre-gravid er det måske forklaringen?

 2. Min kæreste siger at jeg snorker utrolig meget og utrolig højt, men at jeg holder op, hvis han tager mig på brysterne… :)

 3. The CityGirl

  26. maj 2009 — 21:54

  @Leoparddrengen: Jeg er jo bare Nice-fed og hverken gravid eller overvægtig… Så vidt vides sidder Nice-fedtet kun på røv og mave.

  @Aurelia: Sejt! Det kunne også være en god icebreaker at sige til mændene: “Hvis jeg begynder at snorke skal du bare tage mig på brysterne!” :-D

 4. @Aurelia:

  Årh cool den vil jeg også bruge!

  @ Citygirl:

  Hmm bliver lidt bekymret nu. Skal jeg have ørepropper med til Stockholm?

 5. The CityGirl

  27. maj 2009 — 16:03

  @Me: Tjae… det kommer vel an på hvem du vil lytte til; mændene eller veninderne ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑