The CityGirl

Hedder du Kenneth?

Jeg ved ikke helt hvorfor, men hver gang jeg er sammen med The Cutting Edge Girl, så ender det altid er noget fuldstændig vanvittig druk – lige gyldig hvor stille og roligt vi regner med det skal være, og lægger ud med.

Så det startede helt stille og roligt. Hun kom hjem til mig med lidt mad, og vi sad og drak et par stille og rolige Sol inden vi skulle på Rust og høre Marie Fisker.
Midt i det hele ringede Kenneth fra 3 for at høre om jeg er tilfreds med mit abonnement, og da jeg kun kunne svare ja, og han ikke kunne sælge mig noget nyt, blev han lettere hylet ud af den. Vi besluttede derefter, at vi kun ville tale med folk der hedder Kenneth resten af aftenen, i sympati med den stakkels dreng.

Lidt flere Sol og klokken blev halv ti, og vi trillede over på Rust. Jeg kendte ikke Marie Fisker i forvejen, så derfor var det så meget federe at komme til koncert og lære ny fed musik at kende – kan varmt anbefale det!

Publikum var heller ikke så ungt, og i det hele taget var det bare cool som de gamle dage på Rust – og når Steen Jørgensen også hænger ud i baren, og senere går på scenen var det svært at finde noget at brokke sig over. Det kan godt være at han er gammel, og det kan godt være han ikke er mere end to lorte høj, men den der stemme….

Efter Rust startede vi så vores Tour de Force og kastede os straks ud i dødsruten. Således oplevede vi lidt af hvert, glemte alt om Kenneth, mødte nogle kolleger, som om muligt var mere stive end os, blev sunget for, skældte mænd ud, diskuterede højlydt, og stod endnu engang klokken fem om morgenen på Gothersgade.

Og endnu engang kunne man stå og svaje inde på McD og købe mærkelig mad, slingre hjem, spise udvalgte dele af mærkelig mad for derefter at gå omkuld.
Og endnu engang sidder man dagen efter og proklamerer på den mest bestemte måde, at man aldrig aldrig aldrig vil drikke igen!

Categories: bytur

Pas på! Han har en pistol! » « Find 200 dårlige punkter

4 Comments

  1. Så må jeg næsten have set dig nu – kunne godt nok ikke gætte hvem du var. Lidt apropos overskriften overvejede jeg at gå til samtlige piger på Andy’s og spørge “Hejdder dju thje Cjity Gørl” – men var ikke helt sikker på det var en god idé.

  2. LPdrengen: Søg og du skal finde :)

  3. The CityGirl

    16. maj 2009 — 15:55

    Synes det her mere og mere begynder at minde om noget stalking, hvilket jeg egentlig godt vil frabede mig, da det ikke er noget jeg er fan af….

  4. Okæh. Beklager, det var ikke meningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑