The CityGirl

Det er ikke dig, det er mig…

Som skrevet før, så har min uge ikke rigtig ligget på den gode side af noget som helst.
Jeg har tænkt over hvad det næste ville være, prøvet at forudse diverse katastrofer, men uden brugbart resultat.

Heldigvis har jeg jo stadig nogle faste holdepunkter, som kan forsøde tingene en smule, i dette ragnarok, og således tog jeg afsted til Lækker Fysioterapeut i formiddags, og tænkte, at så kunne jeg da få 20 minutter uden nogen kriser.

Lækker Fysioterapeut er stadig lækker, og jeg sværger stadig på, at han flirter med mig!
Men Lækker Fysioterapeut skulle også lige smide en bombe.
Man kan jo sige at ugen lægger op til det, og det ville være dumt at tro at den sorte spiral ville stoppe ved et simpelt cykel-tyveri.

Derfor sluttede vores forhold meget brat i formiddags, da han startede med at erklære, at det var vores sidste aftale. Jeg lignede et halvnøgent spørgsmålstegn, og derfor forklarede han, at han havde fået job et andet sted, og jeg nu skulle i hænderne på en Sofie.

Jeg hader allerede Sofie og savner allerede Lækker Fysioterapeut.
Jeg kan ikke helt hade ham, for at afslutte vores forhold så brat og uden nogen tegn på noget som helst – det er han altså for lækker til.

Categories: uretfærdighed

Tour de Druk » « På kanten af sindssyge

8 Comments

 1. hvad nu hvis sofie er lækker?

 2. Jeg kendte også en lækker fysioterapeut engang. Men så fik mine knæ det bedre og slut med det. Øv øv. Eller.

  Men der ER altså noget lækkert ved fysioterapeuter.. de kan noget med hænderne. ;-)

 3. The CityGirl

  1. maj 2009 — 13:51

  @Booty: Så ikke så meget… Det må hun da gerne være – det rører mig ikke.

  @Belle Blues: Det er derfor man skal “glemme” at lave sine øvelser ;-)
  Men nu må jeg vist hellere bare lave dem og komme videre i teksten :-(

 4. @BB
  .
  og der er et eller andet ved at skulle få massage og strækøvelser :)
  .
  Min kiropraktor blev i en ferie, hvor min ryg låste sig fast afløst af en af hans kvindelige kollegaer. Hun var lidt ældre, men rigtig køn og eftersom hun var nødt til at kravle rundt på mig, for at få vægt nok til at tvinge mine fastlåste muskler strukket ud og sat på plads. Så var der ret meget kropskontakt… Jeg var da ihvertfald glad for at det gjorde ondt, for ellers havde jeg nok været lidt mere glad end godt var.
  .
  CG
  .
  Hvis du nu finder ud af hvor han arbejder, mon så ikke at han fanger en hentydning, når du pludselig dukker op der?

 5. Du kan jo også se sådan på det, at nu er der ikke længere noget uetisk i, hvis I skulle få en affære. Du kan jo starte med at prøve at få ham på FB.
  .
  Måske har han ligefrem skiftet job, fordi han kunne mærke hvordan han begyndte at blive i forelsket i dig, og det var mere end han kunne klare professionelt?

 6. The CityGirl

  1. maj 2009 — 15:20

  @Tårnet: Jo, men det er igennem arbejde, og det er så den ordning han forlader…
  Overvejede også et splitsekund at “følge med” ham, men så skal jeg selv til at betale…

  @Leoparddrengen: Synes måske stadig det er lidt stalker agtigt hvis jeg adder ham på FB osv… Men ville da ikke have noget imod det hvis han addede mig.. Jeg synes det er ham der skal tage det første skridt!

 7. Fysio fyr burde ikke være lækker, sød, cute, sjov eller noget i den stil!!! Det er jo den rene tortur at ligge der og vide at man skal være professionel… ØV ØV ØV

 8. The CityGirl

  21. september 2009 — 12:06

  @girlwithcrush: Ja, lækre fysioterapeuter burde forbydes ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑