The CityGirl

Sænke Slagskibe

Igår fik jeg størstedelen til at tro på, at jeg nu flyttede til Paris – og det var ikke kun på her på bloggen at folk hoppede i med begge ben.
Jeg fik at vide, at en veninde havde ringet til en anden veninde og desorienteret spurgt om det var rigtigt. Og Mr. X havde også læst med, og sendte mig store lykønskninger på mail, og ville høre alt om det franske projekt.

Efter aprilsnaren var blevet afsløret, skrev han igen:
“Men jeg faldt næsten for den, fordi du sagtens kunne finde på det…”

Det måtte jeg give ham ret i – specielt da jeg også på sin vis har kastet håndklædet i ringen, og nu opgiver at opføre og agere normalt. Når ingen andre gør det, så gider jeg heller ikke gøre forsøget mere!

I lidt for lang tid har jeg haft følelsen af, at sidde fast i et spil, der måske minder mistænkeligt meget om Sænke Slagskibe, og hvor reglerne vist har fraviget en del fra normalen – ikke mindst fordi jeg ikke kan reglerne til Sænke Slagskibe.

Derfor har jeg længe været i tvivl om hvad normal adfærd er, hvor linien går, om den er skarpt optrukket, hvordan reglerne i Sænke Slagskibe egentlig er, om Sænke Slagskibe ikke bare er et utrolig kedeligt spil, og om man må skifte til et andet spil undervejs? Eksempelvis ville jeg klare mig meget bedre i Scrabble…

Men nu gider jeg ikke spille Sænke Slagskibe mere, og jeg gider ikke holde fast i noget normalt, når ingen andre gør det.
Jeg gider ikke være den voksne i børnehaven, og jeg gider ikke mere brok.
Det kan godt være at jeg ikke flytter til Paris lige nu, men jeg vil ikke udelukke at det sker på et tidspunkt – måske i forbindelse med nogle andre ting, som forhåbentlig er under opsejling!

Så fordi jeg havde et udestående med Mr. X, og for at råde bod på Paris-løgnen, inviterede jeg ham over.
Vi havde desværre ikke noget Scrabble, men jeg vandt alligevel.

Categories: fremtid

Like a million bucks! » « Bienvenue à Paris

2 Comments

  1. Hvorfor skulle man da også opføre sig normalt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑