The CityGirl

Må jeg slå ham nu?

Dagen idag startede rigtig godt, mistænkelig godt, så det kun kunne slå fejl.
Jeg glædede mig til at stå op da vækkeuret ringede (på trods af mærkelig drøm om juleaften, min moster og et digitalkamera), for jeg havde besluttet at idag skulle være dagen hvor jeg skulle have min nye Sportmax kjole på for første gang.
Vejrudsigten var til det, og med aftale om kaffe med Romantikeren efter arbejde, ville det bare være perfekt!

Da jeg kommer ud af badet og får kjolen på, kan jeg ikke overskue at have den på. Jeg ved ikke hvad det er, men det virker ikke rigtig. Derfor har jeg for første gang i lang tid decideret tøjkrise, og må igennem en milliard forskellige kjoler og forskellige strømpebukser inden jeg giver op, og bare beholder sidste outfit på.

Dernæst kommer så en voldsom hårkrise, hvor jeg får bøjet 10 hårnåle, hidsigt råbt at håret, stampet i gulvet og udvandret fra spejlet, inden jeg giver op og får det til at sidde acceptabelt i et hårspænde.

Helt ekstremt for sent på den kaster jeg mig op på cyklen og tænker, at det må bare være det, og at jeg vil spendere ekstra god to-go-kaffe på mig selv, for at opveje de dårlige morgen-oplevelser.
Jeg får købt min Ricco-kaffe, får manøvreret cykel, kaffe og mig selv ind på arbejde, og når lige akkurat at tage i døren til elevatoren før den kører fra mig.

Rimelig rasende kommer jeg endelig op på min plads, hvor min studentermedhjælper allerede er mødt ind og kan berette om at der i dagens anledning ligger helt umenneskelige mængder arbejde.
Jeg får slukket de største brande, og en halv time efter er der lidt mere styr på det, så jeg tænker, at jeg nu har fortjent en rygepause med tilhørende god kaffe, som jeg næsten ikke har nået at drikke noget af.

Jeg når heller ikke at drikke mere af den, for ude på altanen vælter jeg den hele; halvt udover mig selv, halvt udover altanen, hvor dem nedenunder med nød og næppe undgår at få kaffe ned ad nakken.
Jeg kunne næsten græde ved synet af min kaffe nu placeret på mine ben og på altanen. Jeg kan ikke overskue kun at drikke den dårlige kaffe fra automaten, så jeg går ned efter endnu en Ricco-kaffe, konstaterer at jeg 2 gange indenfor 45 min har været dernede og nu brugt 60 kr. på kaffe.

Da jeg senere på dagen føler jeg måske er ved at have bare en lille bitte smule styr på tingene, tænker jeg, at nu skal jeg lige have bestilt de der flybilletter og hotel til Stockholm, som jeg jo har lovet Blog-Pigen i lange tider at gøre.
Men jeg kan ikke finde de ting som hun havde fundet, og skriver en næsten grædende besked til hende om, at hun bliver nødt til at hjælpe mig – NU!
Hun kommer online og overtager bestillingen, og råder mig til at finde en besværlig mand at kysse på i mellemtiden.

Flybilletterne er bestilt, arbejdet er under kontrol, jeg dufter af kaffe fra mine kaffe-laminerede ben – og klokken er endelig blevet tid til kaffe med Romantikeren!

På Kaffesalonen i solen bliver alting godt igen. Romantikeren har et Harpers Bazaar med, direkte fra London og solen skinner. Det er så rart og fredfyldt, at kaffe bliver til middag og middagen til mere kaffe.

Og hvis man ser bort fra den mest nederen mand der skulle underholde alle med sin ligegyldige, lange samtale, og hvis man ser bort fra at jeg var meget, meget tæt på at skælde ham ud, sekundært bare slå ham, så var det perfekt!
Også selvom der var dræber-svaner i vandet.

Categories: kaffe, morgen

Det er bare IKKE i orden! » « På hvilken side er græsset grønnest?

5 Comments

 1. hvor kommer manden ind i billedet henne? Hvem havde inviteret ham?

 2. Kommer lidt i tvivl om du virkelig er altan-typen efter denne historie?
  .
  Men ellers, hvis du en anden gang får brug for en besværlig mand at kysse på i mellemtiden kan jeg godt melde mig; jeg vil egentlig helst ikke, på den anden side vil jeg jo godt hjælpe…

 3. The CityGirl

  29. april 2009 — 23:08

  @Me: Jeg havde i hvert fald ikke, men nogen havde placeret ham ved et bord meget tæt på os….

  @Leoparddrengen: Idag er bare undtagelsen der bekræfter reglen; jeg er stadig helt bestemt altan-typen!

 4. De så sgu bare SÅ dræber agtige de svaner dér, totalt bonget op på lider de jo er!! Kaffesalonen .mmmm! We like!! . . .

 5. Sune har aflyst imorgen. Der kommer en ukendt mand ved navn Jens Unmack istedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑