The CityGirl

Like a million bucks!

Som altid var min morgen i morges ikke særlig fantastisk. Jeg var alt for træt, fordi jeg endnu en aften var kommet alt for sent i seng. Ydermere var mit tøjskab handicappet af, at størstedelen var til vask, så jeg måtte igennem op til flere outfits som ikke kunne fungere af den ene eller den anden grund.

Jeg var lige ved at give op, og kaste håndklædet i ringen og tage den lette udvej, med et par slidte jeans, t-shirt og komfortable ballarinaer, hvilket min trætte krop formentlig ville have været taknemmelig for, da det hele pludselig gav mening og jeg fik en åbenbaring.

Hurtigt fik jeg fundet bukser og bluse frem og smækket på, trådte op i de nye Loubs samtidig med endnu en åbenbaring kom til mig; prikken over i’et ville være min mors gamle, røde Burburry frakke! Og minsandten om jeg ikke gik fra at ligne en almindelig torsdag morgen til en million!
Så glemmer man næsten hvor træt man er når man løber ned til bussen og solen skinner og man føler sig som en million – og man kan gemme randerne under øjnene under solbrillerne…

Categories: morgen

If it aint broke… » « Sænke Slagskibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑