The CityGirl

Har du noget ilt?

Jeg har tilbragt hele dagen i et rum uden ilt. Eller næsten i hvert fald. Næsten hele dagen, og i et rum næsten uden ilt.

For gud ved hvilken gang er vi flyttet igen på arbejde, og nu altså til et rum uden ilt. Det skulle angiveligt være det eneste rum uden aircondition, og faktisk også det eneste rum der ikke blev bygget om under den store ombygning for tid tilbage. Her kan man tale om at trække nitten!
På den lyse side, sidder vi nu et sted med vinduer, og ganske vist kan de også åbnes, men så står der bare en vind ind som tager alle papirer med sig…

Lige gyldig hvad jeg gør, så kan jeg næsten ikke holde mine øjne åbne efter kl. 15 – det er ligegyldig hvor meget eller hvor lidt kaffe jeg har drukket, hvor meget eller lidt chokolade jeg har indtaget – jeg har sågar forsøgt mig med frugt!

Pludselig er det de små ting her i livet der virkelig betyder noget; om man befinder sig i et rum med ilt, så resterne af ens hjerne kan ånde.
Hvis jeg kunne få en pakke ilt med min kaffe om morgenen nede i 7Eleven, så ville jeg helt bestemt være potentiel køber!

Categories: arbejde

Kys Bruden » « Det bliver grimt

5 Comments

 1. Mon ikke man kan finde noget på nettet fra Kina eller Japan?
  .
  Blev ellers helt nervøs i starten af indslaget – jeg troede du var blevet spærret inde i det der prøverum hvor du prøvede buksedragt…!

 2. The CityGirl

  6. april 2009 — 21:54

  @Leoparddrengen: Nej, jeg har bare været på arbejde… Og måske man kan få noget i Kina eller Japan.

 3. Hvis I flytter rundt så tit derinde, så løser det sig jo snart. :-)

 4. The CityGirl

  7. april 2009 — 10:22

  @Ulrik: Jae… men har bare en fornemmelse af, at det her er den permanente løsning…
  Men man kan selvfølgelig altid håbe på endnu en flytning om et par måneder! ;-)

 5. @Ulrik og CG:
  Det fungerer måske lidt ligesom en flod – i midten af strømmen er der stor udskiftning og masser af ilt; men i yderkanterne render man ind i den stille strøm, med døde områder og iltsvind og det som transporteres med strømmen kan blive hængende meget længe, siddende fast i et græsstrå.
  .
  Det lyder som om CG uheldigvis er havnet i et sådant dødt område!
  .
  CG, er du klar over hvad der blev af dine forgængere på kontoret? Flyttede de, eller gik de på pension eller andet? Det er jo vigtigt for en prognose…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑